vrijdag 18 april 2014

Akkoord in Gèneve over conflict Oekraïne | het geslacht conflict

Akkoord in Gèneve over conflict Oekraïne | nu.nl/buitenland : "Alle illegale gewapende groepen in Oekraïne worden ontwapend en bezette overheidsgebouwen in het oosten van het land worden teruggegeven.
Oekraïne, Rusland, de VS en de EU hebben dat donderdag in Genève afgesproken in een akkoord dat de rust moet helpen herstellen in Oekraïne."
'via Blog this'

Is dat in ruil voor de krim?

Die flater hebben ze toch al eens gemaakt in 1938 met sudetenland en het verdrag van Munchen dankzij hitler. Waarna hitler toch nog Tsjechie inlijfde voordat hij Polen binneviel.
En als de Kiev-linie niet stand houdt stoten de russen door naar Londen en Parijs wanneer ze europa komen bevrijden.
Dankzij de A-bom lijkt dit scenario onwaarschijnlijk, maar een keuze tussen een domme oplossing of geen oplossing is wel waarschijnlijk en de A-bom is dat allebei.
In de eerste als toepassing en in de tweede als afschrikkingsmiddel.
Of een dergelijke analogie ook opgaat in de strijd der sekse en de sexbom is niet ondenkbaar maar zelfs net zo dom.
Nu er ook mannelijke sexbommen worden geproduceerd lijkt het evenwicht tussen de seksen hersteld, maar wellicht heeft de natuur nog een verassing in petto met zulk een zinloze wapenwedloop, want wie kan dat betalen van droomgeld waarvan meer dan 90% uit een rotgrap bestaat dankzij de principes van geldcreatie. En iedereen het krediet maar doorleent tot in een nieuwe bezitloze nachtmerrie. Het militair-cosmetisch complex is de nieuwe industrie.