dinsdag 3 november 2009

Krapuul.nl ~ Nieuws/Columns/Achtergronden m.b.t. Wilders, PVV en ander gespuis

Krapuul.nl ~ Nieuws/Columns/Achtergronden m.b.t. Wilders, PVV en ander gespuis
Een blog over de NSPVV en blonde greet, die de staatskracht ondermijnt door te heulen met de lagere klassen en hen een heilstaat belooft waar humor en relativeringen zijn verboten. Waar redelijkheid een doodzonde is, en dooddoeners en partijdigheid de partijslogans zijn.
Waar zelfs in hun verkiezingsprogramma een zwaluw nog geen zomer maakt, met oplossingen als: ons beschermen tegen de klimaatsveranderingen door de noordzee te plempen met moslims, o' nee, er is geen klimaatcrisis, en kan de bijstand en AOW dus ook gewoon betaalbaar blijven (blub, blub).
Waar de jacht op hasjsmokkel geintensiveerd wordt en de doodstraf voor verkeerd parkeren ter plekke mag worden uitgevoerd. Een nieuwe natie waarin de VOC weer een leidende rol krijgt en indonesie weer aan de molukkers wordt teruggegeven. Waar men door minder regels iedereen naar goeddunken zich mag verrijken aan het moslimbezit. Waar de dan ontstane bedoeienenkampjes worden omgetoverd tot heropvoedingskampen en men bij uitkeringsfraude wegens een verkeerd gespelde naam langs de weg mag gaan creperen. Na de beeindiging van het europees lidmaatschap en afschaffing van de euro en eerste kamer wordt onze vloot weer uitgebreid met uitsluitend kaaskoppen die vechten tegen een tsunami van riducalisering. En in de voorgestelde referenda kan men alleen op partijgenossen stemmen waarbij het hele dietse volk verplicht als een man ende unaniem zijn moet. Waar onze harten kloppen en onze kloeke blik weerom de noordzee aftuurt, naar horizonten welk dit volk eens had verloren. En waar de bokaal der vrijheid en de anjer van de democratie weerom in veilige have zijn. Dat we eens op eigen klei en strand mogen leven en we weer, in het huis dat nederland heet, kunnen zeggen: godverdomme; om daarna blonde greet fier te offeren aan onze god.