zaterdag 6 september 2014

'Nederlandse jihadisten zijn verraders' - Binnenland - VK

'Nederlandse jihadisten zijn verraders' - Binnenland - VK: "'Mensen die oproepen tot een gewelddadige strijd of het afreizen naar oorlogsgebieden om de wapens op te pakken, plegen verraad.' Dat stellen burgemeester Ahmed Aboutaleb en wethouder Joost Eerdmans van Rotterdam in een opinieartikel in dagblad Trouw.

Zij vinden dat deze 'verraders' niet alleen de kernwaarden van de democratie verloochenen, maar ook hun (groot)ouders, die juist naar het vrije en tolerante Nederland zijn gekomen of gevlucht om hun kinderen een goede toekomst te geven. 'Als je er bewust voor kiest om een gevaar te vormen voor de vrede in de wereld, verdien je het om maximaal geïsoleerd te worden', aldus Aboutaleb en Eerdmans."



'via Blog this'



Behalve dat ze radicale moslims het nu uiterst politiek correct plots jihadisten noemen en niet meer marokkanen en ermee doen of het nationaal belang ermee op spel staat is er geen enkele reden om aan te nemen dat ze de democratie alhier bedreigen want ze gaan immers weg naar IS, en zullen waarschijnlijk uit religieuze overtuigingen daar blijven als de kalifaat staat bereikt is geworden. Er zijn meer alcoholdoden in het verkeer dan aanslagen gepleegd in de nederlandse gewapende democratie en het is ook in amerika 3x meer dan alle gedode amerikaanse soldaten in de eerste 6 jaar van de golfoorlog. Amerikanen hebben de moslims de laatste 10 jaar al plat gebombardeerd en elke keer staan ze weer op, is de boodschap dan nog niet duidelijk?

De scheiding van religie en staat is alleen een westerse uitvinding en blijkbaar geen vooruitgang in cultuur met een gebrekkig onderwijs of dat vergeven is van de 'wijsheid' van alcohol. Als men alle cafes hier zou sluiten kunnen daar meer dan 300 miljoen moslims naar de universiteit gaan. Ik ben dan ook een groot voorstander van de avondklok waarbij de vraag mag worden gesteld of rusland voor of tegen jihadisten zijn, wellicht dat de altijd goed geinformeerde stemgerechtigde nederlander dat eens kan beantwoorden in een nationaal referendum ipv. de sensatiegeile media.

Wil men ze nu al gaan vergelijken met die rote armee fraktion (RAF) welke west-duitsland in de jaren '70 - '80 probeerde de destabiliseren men ontvoeringen en aanslagen om het volk tot revolutie aan te zetten en wiens tactiek mislukte ondanks de toen inderhaast gecreerde west-duitse politiestaat?

En wat waren we geweest zonder de communisten die het overgrote deel van het neerlands verzet uitmaakten in WW2 tegen de vijand en ook voor de vrede, als ze nu nog in isolatie zaten.