maandag 22 december 2014

Christina Curry naar eigen zeggen gedrogeerd tijdens borrel | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Christina Curry naar eigen zeggen gedrogeerd tijdens borrel | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl: "Christina Curry heeft een heftig weekend achter de rug. De dochter van Patricia Paay is naar eigen zeggen tijdens een netwerkborrel van een kledingmerk gedrogeerd.
''Iemand heeft dus echt wat in mijn drankje gedaan vannacht. Enge mensen op de wereld'', twittert Curry. Ze gaat er verder niet op in waar het precies is gebeurd."



'via Blog this'



Vervolgens herinnert ze zich over een maand of zo een verkrachting, een verklaring die ze later weer intrekt en haar nieuwste vriend(in)? maakt er vervolgens toch politiewerk van, wat echter tot niets anders leidt dan een beerput van een doofpot. En dan verhuist ze naar Spanje. Waar heb ik dit eerder gelezen?

het gooise matras op zijn best

Wat zou je zelf doen in zulk een situatie? Het antwoord van de films in het actiegenre waarbij alle familieleden van de verkrachter tot in de 116de graad het loodje moten leggen is dan ook eerder een asociale koortsdroom van het slachtoffer..., films in het Ingmar Bergman genre verzanden al gauw in drama met gestilleerde droomscenes en herinneringen aan onschuld. Zie op IMDB voor een lijst van zulke films.
Serious Request haalde al 6,3 miljoen op voor vrouwen van seksueel geweld in conflict gebieden
(hoe ironisch kan een zin zijn) maar laat dus verkrachting onder huwelijkse voorwaarden buiten beschouwing behalve als de verkrachter een militair of rebel is?
Verkrachters (sic) zijn altijd verwerpelijk, zelfs gevangenen zullen het hier over een zijn en ook over hun onschuld en de intimidatie.
Een verkrachting zonder verkrachter en een verkrachter zonder verkrachting hebben een echter een heel ander verhaal bedrogen met de benoeming dat de verkrachting therapeutisch was en de verkrachter gerechtsdienaar zijn moest, of hoe de onschuldige ontzagwekkende leugen dan ook heet.
En zo schuift de grens tussen taboe en het ontoelaatbare steeds weer heen en weer, ook voor VIP's als Bill Cosby en Jimmy Savile of hoe al die eerzame, productieve burgers ook mogen heten.