donderdag 18 december 2014

'VS ziet Noord-Korea als schuldige Sony-hack' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

'VS ziet Noord-Korea als schuldige Sony-hack' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl: "Bioscopen en andere bedrijven die iets te maken hebben met The Interview moeten oppassen voor cyberaanvallen. Daarvoor waarschuwt de FBI.

In een document dat in het bezit is van persbureau Reuters staat dat "iedereen die betrokken is bij de productie, distributie en promotie" van de film "mogelijk doelwit kan worden van cyberaanvallen"."



'via Blog this'



Wat een afschuwelijk misverstand, want iedereen weet dat het gedrocht van theo van gogh het doelwit van de aanval was tussen al die honderden potentiele oscarwinnaars.
Zo verklaarde kim yung il zelf in een interview:  빌어 먹을 자본주의 돼지, 내가 소니가 즐겁게 오전 다음 키티를 재생하려면
Dit alles natuurlijk om te voorkomen dat jonge democratische kinderzieltje worden vergiftigd met westerse propaganda die later zouden kunnen leiden tot een kernoorlog dankzij een volgroeid onbegrip en spooternij over N-Korea indien dit zijn beloop wordt gelaten. Vroeg in de kiem smoren een zulks is dan het devies zoals Lao Tse al beweerde. En daarmee de wereld in gijzeling te houden is een volstrekt legitiem wapaen tegen deze infantiele prostituerende kapitalistische democratieen die de staat als opvoeder wellicht hebben verkwanseld aan hollywood en alcohol dankzij de scheiding van kerk en staat.