vrijdag 10 april 2015

'Eerste blanke Europeanen verschenen achtduizend jaar geleden' | de schadelijke effecten van vitamine D

'Eerste blanke Europeanen verschenen achtduizend jaar geleden' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl: "Europeanen hebben pas de afgelopen 8.000 jaar een blanke huidskleur gekregen, zo blijkt uit een nieuwe genetische studie.
Dat maakte een internationaal team van onderzoekers deze week bekend op het jaarcongres van de American Association of Physical Anthropologists in St. Louis, Missouri. De resultaten zijn te lezen op het online platform BioRxiv.

De onderzoekers analyseerden genetisch materiaal afkomstig van 83 skeletten uit verschillende Europese regio's. De eerste Europeanen die ongeveer 40.000 jaar geleden vanuit Afrika het continent betraden, hadden een donkere huidskleur."




'via Blog this'



En 8000 jaar gelden was zo'n beetje het einde van het steentijd en begon de bronstijd en alles wat er daarna volgt. Maar omdat de eerste blanken van het arische ras al geheel geen moeite deed om te integreren maar liever deed voorkomen alsof ze iets nieuws waren en daarmee waren de stenen pijlpunten al in een mum van tijd aan de overkant beland. De eerste blanke europeanen deden zich dan ook te goed aan vis en wild door de jacht maar waren voor het boerenbestaan blijkbaar nog te stom. Dit in tegenspraak met het artikel. En zo begon de beschavingswedloop tussen de rassen waarbij zeer veel bijgeschaafd werd, via de bronstijd en ijzertijd. Aangezien de eerste blanke als een god werd verwend omdat iedereen dacht dat die mutatie iets bijzonders was, en alle vrouwen mocht bevruchtten waarvan de spruiten ook weer als goden werden verwend en na ongeveer 20 tot 50 generaties bestaat de suprematie van het arische ras dan uit hun gejaagde manier van aanpassen.
Het is dan ook aan de laatste blanke om te beseffen dat (vreedzame) integratie misschien niet helemaal een verkeerd plan was, waar tot op de dag van vandaag aan wordt gewerkt, en zo te constateren dat het communisme eigenlijk het hoogtepunt van de arische gedachtengoed was en zelfs de enige zuivere gedachte.