zondag 3 mei 2015

Chariots of the Gods ( FULL VERSION) Erich Von Däniken





De alternatieve uitleg over en kijk op legenden en mythen uit de oudheid, al dan niet weerlegt met historische 'feiten' van het algemeen geaccepteerde verhaal van de historici.
Dat er een superieure buitenaardse beschaving in de oudheid van 40.000 tot 500 jaar gelden is opgetekend door de toenmalige mensen zonder zelf overtuigende artefacten na te laten zoals een raketmotor, astronautenpak, laserpistool of vliegende schotel is een klein wonder voor onze wegwerpmaatschappij.
Zelfs de laatste bekende superieure beschaving liet nog genoeg rommel na als bewijs van zijn aanwezigheid:
Duitsche bunkers en forten als onderdeel van de atlantikwall, heden ten dage.

Het blijft merkwaardig dat een superieure buitenaardse beschaving juist de slavenbeschavingen van de mens die bekend staan om hun wreedheid hulp aanbiedt ter bevordering van diezelfde bloeddorstige maatschappij, daarnaast mag men na dertig eeuwen wel concluderen dat dat buitenaards sociaal experiment niet al te goed heeft uitgepakt.
Indien de premisse van buitenaardse hulp waar is dan is het denkbaar dat erich von danicken noch werner von braun willen toegeven dat zelfs het superieure derde rijk buitenaardse hulp had bij het construeren van de V1 en v2, want dat zou hetzelfde zijn als toegeven dat het derde rijk niks alleen kon. Deze cover-up is dan ook van een geheel andere schaal dan het bekende englandspiel, waarbij zelfs star wars dan ook verbleekt. Het is een list waarbij andere beschavingen maar eerst eens moeten bekennen hulp te hebben gehad van buitenaf.

ancient vimanas from india

Echter na archeologische opgravingen in de depots van hollywood zijn er bewijzen gevonden van de duitsche buitenaardse trawanten, waarbij de strijd tussen goed en kwaad dan ook epische vormen aanneemt. Alle lijnen in de nazca woestijn wijzen ook in die richting.

xenomorph titan
ancient yautja
the golden bell master