zaterdag 21 mei 2016

communistische arbeiders sloven voor de staat



De aanwezigheid van Noord-Koreanen in Polen kwam aan het licht door een opmerkelijk nieuwsbericht. Op een scheepswerf was bij een ongeluk een medewerker om het leven gekomen. Zijn vaderland: Noord-Korea. VICE ging in Polen kijken of er nog meer Noord-Koreanen werkten, onder welke omstandigheden dit gebeurde en wie hen in dienst nam.
...
"Hoogleraar Koreastudies aan de Universiteit Leiden Remco Breuker, die ook in de documentaire aan het woord komt, houdt zich met het onderzoeksproject “Slaves to the System” al langere tijd bezig met onderzoek naar de aanwezigheid van Noord-Koreaanse dwangarbeiders in EU-landen."

'via Blog this'

Er wordt wel handig vergeten dat voor het noord-koreaanse volk alles gratis is, dus waarom ook niet werk voor meerdere glorie van de staat? De kapitalisering van het communisme is al decennia aan de gang en nadert zelfs zijn afsluiting. Om nu Noord Korea ook kapitalistisch noemen is wel erg aan de late kant, en zoals gewoonlijk weten de polen 70 jaar na auswitch nog steeds wanneer ze schandalen verzwijgen moeten. Nu nog de communisering van het kapitalisme en we blijken allemaal gratis te moeten werken voor een uitzendburo dat zich 'De Staat' noemt. Onder het nederlands kapitalistische systeem is 62 uur per week als uitzendkracht echter niet haalbaar omdat de werkgever je liever op het randje van de hongerdood houd met een contract van 8 uur per week, waarbij het sociale vangnet al helemaal faalt omdat je geen ontslag hebt. En pas ontslag kan krijgen als je ziek wordt, waar je collega's dan ook in hun gezamelijk doel naar toe werken. Gelukkig stuurt Noor-Korea nog hulpgoederen (waaronder vrijwilligers zoals in Polen) zoals onderstaande documentare zien laat: