vrijdag 17 maart 2017

The Dutch Ditch Their Own Crazy-Haired Populist: The Daily Show





oftewel Limburg op zijn slechtst, op het asociale karakter van de limburger zal de toerist door de VVV echter niet gewezen worden want corruptie is er de jij-bak.
En kan men dan ook terugvinden in de krant, zoals dit artikel over verkiezingsfraude die in het nadeel van de PVV zou zijn. Terwijl men als kiezer aanwezig mag zijn bij het stemmentellen en er geen enkele PVV stemmer politieke belangstelling heeft getoond voor mogelijke fraude tijdens het stemmentellen omdat ze liever thuis voor de buis hingen. En dus hun bezwaren in het procesverbaal van de lokale stemburo's ook ontbreken en ze liever achteraf klagen terwijl ze hun democratische plicht verzaakten. Terwijl alleen al in limburg 388 stembiljetten niet overeenkwamen met het aantal stempassen, wat op mogelijke fraude wijst; vooral als men in de stemburo's eerst gauw de partijtellingen met de natte vinger heeft geteld om maar zo spoedig mogelijk een uitslag te kunnen doorgeven aan de media en er ook niemand bij de officiele telling over de partijkandidaten aanwezig was. Waar men als kiezer ook bij mag zijn als getuige van de stemmentelling.
De PVV weet helemaal niet of dat in hun nadeel is, het is gezien de verkeizingsuitslag bijna zeker dat het in hun voordeel was, m.a.w. het waren de PVV'ers die stemfraude pleegde aangzien dan ook 20% van de stemburoleden PVV'er zal zijn geweest. Een rood potlood en wat blanco stembiljetten is genoeg, wat ook een verklaring is voor de 85 teveel aan stembiljetten.
Dit is dan ook slechts een opmaat om als Wilders werkelijk de macht krijgt verkiezingen in zijn geheel af te schaffen omdat fuhrer Wilders dan ook geen parlement nodig heeft.
De enige reden waarvoor Wilders kiezers nodig heeft is om het democratisch proces te ondermijnen.