dinsdag 9 mei 2017

Detroit: Become Human - Teaser



We maken robots die steeds meer op mensen lijken terwijl mensen zich steeds meer als robots gedragen

Het is duidelijk dat na de vernietiging van al het andere leven op aarde, naast het menselijke, de evolutietheorie door vernietiging van de bewijzen van ander leven ook in de prullenbak belandt, als uiteindelijke evolutie van het idee van de evolutie.


Het idee dat het een miljoen maal waarschijnlijker is dat we in een simulatie/illusie leven dan in een realiteit is net zo vreemd als dat het 24 maal waarschijnlijker is dat je wakker bent dan dat je droomt, maar er is maar een werkelijkheid tov. de oneindig aantal mogelijke en parrallele afwijkingen ervan.

Het higgsboson is het deeltje dat alle andere fundamentele deeltjes massa verstrekt. In zeker opzicht garandeert het daarmee de stabiliteit van het heelal. Maar het higgsdeeltje zoals dat in 2012 ontdekt werd door CERN is opmerkelijk licht. Dat zou erop kunnen wijzen dat het de wankele basis vormt van een universum dat zich in een instabiele toestand bevindt die een ‘vals vacuüm’ genoemd wordt. Met andere woorden: het heelal zou op de rand van vernietiging balanceren. Elk moment zou uit een quantumfluctuatie een zuivere vacuümbel kunnen ontstaan. In dat geval zou het heelal zichzelf met de snelheid van het licht van binnenuit beginnen op te slokken.