zondag 21 augustus 2005

Neplog - home of the open dir

Neplog - home of the open dir: "In het kader van de AIVD campagne 'Koekje Van Eigen Deeg' heeft de AIVD de volgende Fatwa uitgesproken over de vijanden der democratie:

In naam van Johannes Wijnandes Remkes, de Genadevolle, de Barmhartige. Alle lof en dank zijn voor Remkes, gezegend zijn zijn Boodschappers. Tegen de kruisvaarders der fundamentalistische Islam, ongewassen zonen van een bedenkelijk alooi, zeg ik dit:

Met jullie kruistocht in London, Madrid en New York hebben jullie de Toorn der AIVD over jullie heen geroepen en als Remkes, moge God hem berschermen, het wil zullen kanalen van bloed uit jullie terreurcellen vloeien.

Heeft de Leeuw der Democratie, onze Minister President, moge vrede op hem rusten, jullie niet gewaarschuwd welk lot jullie deel zou worden? Wat jullie gezien hebben bij de zaak Mohammed B, hij zij geknecht door de Heilige Letteren der Wet, is nog maar een eerste schermutseling in de Heilige Oorlog die tot jullie Ondergang zal leiden.

Alle ongewassen Honden Der Terreur: verlaat het Huis van Democratie of jullie zullen getroffen worden door de vulkanen van Haat die jullie met terreur hebben gekweekt onder het Nederlands Volk, heldhaftig zij haar aard. Bij de Snor van Balkenende, de mujahedeen der democratie zullen triomferen over jullie Haat. Onze Vrije Markt en Woord zal jullie verderfelijke ideologien verdelgen en de Rust in het Huis Van Remkes zal wederkeren!

Met vriendelijke groet,
AIVD, dienst communicatie "

via neplog