zaterdag 6 juni 2009

europa edit

Het moge duidelijk zijn dat zij die niet voor europa zijn, dus voor amerika zijn en moeten worden behandeld als subversieve elementen in de europese gemeenschap. Want zij die voor europa zijn, zouden tegen amerika moeten zijn.
We mogen nooit vergeten dat Frankrijk en Duitsland tot twee keer toe onze europese bodem verdedigde tegen aanvallen van buitenaf, het wordt het tijd voor een betere afweer aan de kusten.
Dit kunnen we het beste overlaten aan de duitsers, net zoals we het juridisch systeem aan de engelsen kunnen overlaten en de buitenlandse politiek aan de fransen, het binnenlands politiek model aan de italianen (die liggen hierop toch altijd al zo'n 50 jaar voor net zoals al die andere landen 50 jaar voor liggen op hun specifiek gebied), de grieken mogen de democratie bewaken en de slovenen de poezie bedrijven, de spanjaarden zijn goed in (zoals de geschiedenis bewijst) toerisme en het vaticaan voor religie en de turken een goede bufferstaat. Polen is goed om het werk gedaan te krijgen, hollanders goed voor de afwatering en belgen zijn beter in de keuken. En Denemarken en Zweden voor het sociale model.
Met dit voor ogen, is alles mogelijk.