vrijdag 16 augustus 2013

de bevrijding van concentratiekamp Hallo hallo

Concentratiekamp Hallo hallo werd 15 jaar geleden opgericht en is nooit bevrijd, hieronder staat de filosofie dat leidde tot dat kamp.
Stel nu eens, aangezien de natuur graag leegte vult, dat het sex niets anders wil dan een baarmoeder vullen, en dat daarmee ons leven een groot concentratiekamp door sex  is. Een concentratiekamp voor sex, waarin alleen je uiterlijk telt. En alleen de mooiste de grootste zeggingskracht (want heerschap over het verlangen) hebben. Welke leegte wordt dan gevuld door woorden, als lichamelijke behoeften zoals streling of knuffel woorden al overstijgen?
Als je lichaam geen woord is maar vorm. Waaruit geen woordelijke ontsnapping toegestaan is.
Als de mooiste ook met hun zeggingskracht alleen maar haar eigen grillen wil bevredigen zonder enig medeleven buiten haar bed, dan zijn het de kampbewakers geworden door een 'natuurlijke arrogantie of  overwicht', maar vooral omdat niemand ze ooit een strobreed in de weg heeft gelegd of ze heeft verteld dat het niet kan. En daarom dus denkt dat ze kan doen en laten wat ze wil. De maatschappij is dan het kamp gecorrumpeerd door sex. En hoe heter de ovens branden hoe eindelozer het genot, en alcohol is de beste ontsteker voor die BBQ. De seksualisering en vervlakking van de liefde in het  kamp heeft het er niet beter op gemaakt, het contact is of pikgericht of om op je pik te gaan staan. Er  is eigenlijk niets wat een seksueel verlangen nog levendiger kan houden. En dat is dan ook precies wat de kampbewakers presteerde voor de rest van het kamp: met niets gaan laten staan. En iedere schoonheid kent de duizelingwekkend wrede (al dan niet sinistere of sympathieke) fop en kosten hiervan, en niemand kan het er dan nog over eens zijn wie nu eigenlijk de stommeling is en zelfs niet of de stommeling (g)een zoek is. Want met de sex kan men alleen alles bereiken en oneigenlijk gebruiken, zolang men erin kan zwelgen met onzinnige geilheid. Men liegt nog liever zulk contact dan geen contact te hebben. En de slachtoffers worden uitgespuwd en hebben ze in de zinloze geilheid nooit met de goeie laten stikken. Het idee is iedereen seksueel verdacht te maken en blijven prikkelen en uitdagen totdat het tegendeel bewezen is, terwijl de feiten zonder getuigen alleen maar oncontroleerbaar blijken en een geloofsdaad vereisen als men er niet zelf bij was. Men hoeft echter niets te bewijzen behalve binnen het kamp volgens dit feitelijk waanidee: je (had) moet komen met een seksuele identiteit (lees: stommiteit), en het liefst dezelfde als onze want dat is zinnige geilheid waarmee we kunnen blussen, maar waar bij de gerealiseerde opgewekte verwachtingen geen aandacht voor alle resultaten staat. En het kampprobleem: is sex zijn of is sex niet zijn? Een waanidee dol door de platte onstuimigheid, dan toch ook dóór en vóór een resultaat schandalige platte list dat sex heet! terwijl ze de schijt liegen. Kampcommandante Eierlader moest eens weten hoe belachelijk ze het (kamp) aanvullen. Daarom is het kamp ook zo een mislukking voor de slachtoffers van seksualisering/seksuele objectivering (of bewustwording van de fysieke presentatie?), en er is geen bevrijding mogelijk omdat de bevrijders verdwaalt zijn of nooit komen.
De sekse oorlog buiten het kamp woedt nog steeds zolang iedereen van mening verschilt wie nu eigenlijk schuld daaraan is: de mannen of de vrouwen, en onpartijdig staat er niemand.
Bedankt pornocratie, waar ze compleet met twee maten meten.