woensdag 12 maart 2014

Wie spreekt nog oekrains?

Met de oorlogsretoriek van janoekovitsch om op humanitaire gronden voor vergelding te gaan voor de russen op de krim en elders in oekraine, is de deflatie van het neurenbergproces en zijn wetten een feit. De implosie van de wereldwijde politierol die de US of A als enige staat vervulde is daarmee een feit.
Het succes van kim jong-un als domocratisch gekozen dictator en daarmee het falen van de democratie in zijn 100,01% in het algemeen aantoonde is een feit.
Het internet als politiek instrument voor de NSA is een feit.
Dat Nederland als antwoord op deze ontwikkelingen in de wereld Nova Zembla moet terug claimen dan wel annexeren in naam van de aldaar levende nazaten van van Heemskerk enzo. Een inval met een onbekend leger samen met lokale weerstandsgroepen aldaar is dus de nieuwe internationale politiek en met Wilders als nieuwe staatsman zal dat ook wel lukken in Groot-Nederland.

In het moderne politieke panopticum van de VN is dit het enige juiste repliek op het russische verzet tegen de aaneensluiting van Nova Zembla bij Groot-Nederland. Indien Nederland de handen ineen slaat met Noord-Korea kunnen we gezamenlijk Rusland in een tangbeweging vermorzelen. In naam van de mensenrechten.