dinsdag 15 december 2015

Terroristische incidenten voorspellen met model.

https://www.tilburguniversity.edu/nl/actueel/nieuws/terroristische-incidenten-voorspellen-met-model.htm Om beter te kunnen anticiperen op toekomstige criminele en terroristische incidenten kunnen opsporingsinstanties binnenkort gebruik maken van een model waarin scenario’s van films en boeken gecombineerd worden met scenario’s van historisch crimineel gedrag.
"

Naar analogie van dezelfde spanningsbogen en verhaalstructuren in films en verhalen worden dus terroristische aanslagen gepleegd? De volgende generatie haalt zijn inspiratie zeker uit games waarin verschillende facties het tegen elkaar opnemen, met vaak daar tussen in een rebellengroep. Dat belooft wat voor de toekomst of veranderen ze hun strategie nu de wijze waarop wereldkundig gemaakt is?

 

De enige andere verklaring voor al het lelijk nieuws in ons tijdsgewricht is dat tijdreizigers uit de toekomst hier de boel abusievelijk van de tijdlijn hebben laten ontsporen terwijl ze een van de populisten probeerde te elimineren, vermoedelijk Assad of Berlusconi. Daar zijn ook genoeg films en verhalen over en geen verhaal kan halen.
Een andere these, die men slechts kan vinden op de bodem van een glas bier, is dat het aantal mensen die via internet gedumpt zijn een kritische massa heeft bereikt in het morfogenetisch veld en dit uit zich in een toename van internationale crises en conflicten, dankzij de multitude aan afwijzingen. Wat zelfs Disney al weet: afwijzing leidt tot internationale spanningen.
En de toekomst van gevangene terroristen en het gevangenissysteem staat ook al vast, vooral als je zwart bent en in een getto woont en bij de verkeerde schulden hebt.