dinsdag 1 december 2015

Nothing to hide other then jews in hiding since nazi-germany

Our greatest pretenses are built up not to hide the evil and the ugly in us, but our emptiness. The hardest thing to hide is something that is not there.
-Eric Hoffer

The state of the world today.

Algemeen Dagblad, 30 november 2015: 'Nieuwe wet opent alle computers voor politie': "Een nieuwe conceptwet geeft de politie verregaande bevoegdheden om in computers te kunnen inbreken. Privacywaakhonden en ict-experts vinden die wet veel te ver gaan. ,,De aanslagen in Parijs worden gebruikt om een politiestaat in te voeren."
...
De conceptwet geeft de politie ongekend veel bevoegdheden. Ze mag stiekem inbreken in computers, data kopiëren, toevoegen en wissen. De politie mag meekijken met webcams, afluisteren via de microfoon van een computer en live meekijken wat iemand typt. Er mag zelfs worden ingebroken bij onschuldige derden om bij een verdachte uit te komen. Privacyorganisatie Bits of Freedom spreekt van de meest verregaande wet ter wereld op dit gebied."

en:

GeenStijl: RECORD - Geert Wilders stijgt naar 39 zetels: "Wederom een historisch record in de geschiedenis van het verleden van de Nederlandse parlementaire democratie. De PVV van Geert Wilders stijgt wederom in de peilings van Maurice de Hoax en houdt koers naar de 40 zetels."

en:

Paniek bij Republikeinen: straks hebben ze een fascistoïde kandidaat - Nieuws - TROUW: "Bij steeds meer leidende figuren in binnen de Republikeinse partij begint een gevoel van paniek op te komen. Er zijn nog maar twee maanden te gaan voordat in Iowa de eerste stemmen worden uitgebracht voor de Republikeinse nominatie. Trek de feestdagen eraf en dan zijn er nog maar een week of acht waarin de partij op een of andere manier gered moet worden van de blamage die een kandidatuur van Donald Trump zou zijn.
...
Dat hij fascistoïde trekjes heeft, hoorde je tot voor kort alleen van commentatoren op links, in media als Salon. Maar dat verandert nu. Hoofdcommentator Roger Simon van Politico, een website die beide partijen even kritisch volgt, besloot een analyse van Trumps gedachtegoed met: "Groter, Beter. Sterker. Eén droom. Eén natie. Eén leider. Der Donald. Heil!"  En Brian Beutler van de New Republic signaleerde de afgelopen week dat ook opiniemakers van rechts, prominente aanhangers - en daarmee onofficiële zegslieden - van Marco Rubio, Jeb Bush en Ted Cruz, het f-woord begonnen te gebruiken.
...
En ook Trumps eerdere voorstel om alle 11 miljoen immigranten zonder verblijfspapieren het land uit te zetten vereist, als je over de details daarvan gaat nadenken, de inrichting van een politiestaat. Als Trump de kandidaat van de Republikeinen wordt, zal de schade voor de partij niet te overzien zijn, schrijft Jeet Heer in de New Republic.  Het zal de latino's in de VS net zo definitief bij de partij wegjagen als de kandidatuur van Barry Goldwater 1964 de zwarten wegjoeg.

'via Blog this'

Met wilders aan de macht zal die conceptwet ook voor heel andere dingen worden gebruikt zoals voor geschiedsvervalsing van orwelliaanse magnitude, en als Trump aan de macht komt is 'High Castle' werkelijkheid.


Als iedereen nu een lijstje met terroristennamen aanlegt op zijn drive dan heeft de AIVD er genoeg tijd aan te verspillen. Wat je als niet-bange oplettende staatsburger al sowieso had moeten hebben omdat de mogelijkheid altijd bestaat dat je een bomgordel tegen het lijf aanloopt, enkele tips.
En denk dan eens aan de beloning.


Maar misschien heeft dat AIVD nog niet van de potentie van facebook of data-brokers gehoord, waar alle profielen niets meer te verbergen hebben.
We hebben niets te verbergen, maar genoeg te vrezen