donderdag 3 december 2015

the wehrmacht

De reden dat hitler de macht kon grijpen in nazi-duitsland dankzij een democratie die hem naar voren had geschoven was louter en alleen zodat een eenvoudig WW1 soldaat/korporaal (Hitler) en de toenmalige leden van de duitse generale staf in WW1 (HindenburgLudendorff, Groener en von Papen hierin als de 4 ruiters van de apocalyps *) nu elkaar verantwoording konden afleggen van de verloren oorlog in de rijksdag. Hitler won deze kampf, het optimistische publiek was bedrogen en verloor, helaas.
Hitler begreep geen publiekskomedie meer sinds WW1 en vooral sinds ze hem voor Charlie Chaplin uitmaakte, maar de oorlog en het potentieel van de duitser begreep hij des te beter.





Net zoals de huidige PVV leider democratische verantwoording wil delen met demissionair kabinet Kok II die regeerde ten tijde van de aanslag op Pim Fortuyn en daarom afgeeft op de moslims die allen echter niets met die aanslag van doen hadden. Waarna Els Borst van Kok II die daarin vicepremier was is op opvallend curieuze wijze om het leven gebracht door een zwerver die zelf echter weer niets te maken had met de bijlmerramp maar wel werd opgepakt bij de israelische ambassade in Brussel in 2013.
Ondertussen is die gedeelde verantwoordelijkheid alleen maar moeilijker geworden omdat sinds Kok II de boel alleen maar meer is gepolariseerd want Wilders weigerde het conflict over de verantwoordelijkheid sportief samen met Els Borst te begraven en is half nederland bang dat Wilders electoraat net zo gek is als die zwerer, nog eens te meer na zijn samenzwering met marine le pen en de andere euro-nazi partijen tegen de rechten van het individu.


Update: zwerver blijkt godsdienstwaanzinnige die els borst vermoordde vanwege haar euthanasiewet