woensdag 24 februari 2016

'Geert Wilders, stap uit de politiek en hef de PVV op!' | ThePostOnline

'Geert Wilders, stap uit de politiek en hef de PVV op!' | ThePostOnline: "De PVV vierde op 22 februari 2016 haar 10-jarig bestaan. Partijleider Geert Wilders gaf aan nog zeker tien jaar door te willen. Na praktisch alle belangrijke nabeschouwingen van voor- en tegenstanders gelezen te hebben rest mij maar een conclusie: Geert hef je partij op en verlaat de politiek. Niet om je politieke standpunten, daarover mogen de meningen verschillen, maar om je onvermogen het land te kunnen besturen.

 Het is geen nieuw geluid. De Partij voor de Vrijheid heeft maar één lid en dat is Geert Wilders. Ledenvergaderingen zullen er nooit plaatsvinden en binnen de fractie heerst een kadaverdiscipline die voor het stalinisme niet onderdoet. Martin Bosma, de partij-ideoloog, is Wilders’ belangrijkste raadgever en opponent. De rest zit er voor spek en bonen bij. Wanneer PVV-politici de partij verlaten komen ze nergens meer aan de bak. Ze zijn besmet en ongeschikt. Wie, anders dan gelukzoekers, zou voor die partij willen werken?"



'via Blog this'



Dit is de enige juiste analyse.

Protestant Trump en niet-praktizerend katholiek Wilders presteren niks anders dan mensen tegen elkaar op te stoken zoals gebeurde in asterix en de de intrigant. Ze roepen aandacht voor iets dat nergens over gaat en verdinglijken dat op een onpersoonlijke banale manier en noemen dat politiek.


Daarnaast blijft europa in gebreke in het scheppen van veilige routes naar europa voor de vluchtelingen, terwijl dat toch het meest simpele onderdeel zou moeten zijn, maar daar heeft dus niemand aandacht voor.
Het onfrisse beeld dat oprijst is dat de syrische vluchtelingen als het ware een arabische zaadlozing zijn in de baarmoeder van europa, waarbij door de politici al tot abortus is besloten zonder dat het geslacht van de vrucht is vastgesteld.
Terwijl Europa's partner in crime, Amerika dus, ondanks een schaarste aan toekomstige olievelden de olieprijs naar een dieptepunt heeft bombardeerd. En de songs van Gwen Stefani zijn hiervoor dan ook niet geschikt, omdat Zwitserland de vreemde eend in de bijt blijft. Omdat Zwitserland niets over haar waan heeft medegedeeld wil dat nog niet zeggen dat Zwitserland geen wanen heeft. Alles hangt af van de pauselijke zwitserse garde en het zika virus.