vrijdag 5 februari 2016

Toch wel prettig, de Keulse politie in de buurt - Buitenland - TROUW

Toch wel prettig, de Keulse politie in de buurt - Buitenland - TROUW: "Ze wijst naar de voltallig aanwezige politie, die in groepjes over het plein loopt. Dat geeft haar toch wel een goed gevoel, dat ze altijd in de buurt zijn. Zelf heeft ze (blijkt na wat doorvragen) toch wel wat voorzorgsmaatregelen getroffen. "Ik heb het nummer van de politie bijvoorbeeld onder een sneltoets in mijn telefoon gezet. En mijn vriendin en ik hebben afgesproken altijd bij elkaar te blijven, ook als een van ons even snel naar het toilet moet."
"



'via Blog this'



Tja, want vergeet niet dat al lacht ze met je en geeft ze een klein kusje dat betekent nog niet dat ze met je naar bed wil. Of als ze zwanger van je is dan betekent dat nog niet dat ze met je naar bed wil. Of als ze onduidelijk blijft en in het midden laat of het een afwijzing is dan betekent het nog niet dat ze met je naar bed wilt. Of als ze een fake-date opzet beteknt dat nog niet dat ze met je naar bed wilt. Of langs de straat staat te kotsen dan betekent dat nog niet dat ze met je naar bed wilt. Of helemaal de slet uithangt dan betekent dat nog niet dat ze met je naar bed wilt. Of de politie erbij haalt dan betekent nog niet dat ze met je naar bed wilt en je misbruikt betekent nog niet dat ze met je naar bed wilt. Als ze werkt als hoer betekent dat nog niet dat ze met je naar bed wilt. Als ze niks voorstelt betekent dat nog niet dat ze met je naar bed wilt. En als je lelijk, dom, arm en onhandig of gewoon buitenlander bent wil ze zeker niet met je naar bed want als ze dan ja zegt bedoelt ze nee. En als je jezelf opblaast betekent dat nog niet dat alle 70 hemelse maagden  met je naar bed willen.
Maar als je respect voor ze blijft houden betekent dat dat je met ze naar bed wilt en misschien belandt je zomaar ermee in bed want dat haar man politieagent is betekent nog niet dat ze niet met je naar bed wilt. Want ze is niet de warmte maar de kou.