vrijdag 1 april 2016

De dood van Jezus en de dood van Mohammed

De dood van Jezus en de dood van Mohammed: "Alle mensen zijn sterfelijk. U, de lezer, bent een mens. Daarom bent u sterfelijk. Zo is de norm, basislogica. Maar wat ten aanzien van Jezus en Mohammed? Zij waren ook mensen. Daarom waren zij sterfelijk.

Het is waar dat het nieuwe testament leert dat Christus de goddelijke Zoon van God is en dat hij naar beneden kwam uit de hemel. Maar het leert ook dat hij een volledig (zondeloze) menselijke natuur en sterfelijk menselijk lichaam had.

Dus wat deed deze twee mannen sterven? Werd hun dood voorspeld? Als dat zo is, hoe helder waren de voorspellingen? Wat waren hun zorgen voordat zij stierven? Wat waren hun laatste woorden? Waar stierven zij? Hoe reageerden hun volgelingen? Had hun dood een bedoeling?"



'via Blog this'



Jezus en Mohammed zijn beiden vermoord door de Joden, resp. door kruisiging en vergif.
Tegenwoordig kruisigen de christenen de mohammed en zijn moslims en vergiftigen de moslims de christelijke democratieen met de Jihad. Dit alles had dus voorkomen kunnen worden door ene meneer H., oppervlakkig bekeken. Het was ook de schuld van de Joden dat duitsland WW1 had verloren, schuldig genoeg om ze ervoor te demoniseren.
De ironie is volbracht.