dinsdag 19 april 2016

Klimatologisch kruispunt

Een drone kan een afmeting hebben tussen 40 meter tot 4 centimeter, het gemiddelde spanwidte is dan bij een scheve gauss-kromme 3,5m. Indien er nu over 5 jaar een miljard drones in de atmosfeer vliegen dan is hun gezamelijk albedo effect als ze allemaal wit of metallic zijn geschilderd genoeg om de aarde 5°C te doen dalen en hun gezamenlijke ecologische voetafdruk genoeg om de temperatuur 10°C te doen stijgen, na wat hoofdreken werk.
Bij een fokprogramma van albatrossen waarvan de spanwijdte 3,5 meter is en waarbij er over 5 jaar ook een miljard van zijn is tezamen met al het andere vliegend gedierte het albedo effect ook voldoende om de planeet 5°C te doen af koelen zonder stinkende uitlaatgassen. Alleen vreten ze alle vis op. Maar sterven vanzelf door de leeg geviste zee of door de te koude winter. Voor een klimatologisch-ecologisch evenwicht lijkt het het beste om een half miljard drones op een half miljard albatrossen te laten jagen.




De mensheid vult de planeet aan met een nieuwe generatie mensen die zelf ook weer de natuur met techniek en elkaar met werk fout aanvullen. Ook dit is Darwinisme maar in zijn destructieve vorm omdat de mens als aanvulling een fout blijkt te zijn en bewustzijn niet meer kan inhouden dat die aanvulling expres fout gedaan wordt. Zonder hoop op verbetering want op zijn best is het niet meer dan een slechte aanvulling.
Het fout opvullen van een lege ruimte kan men in diezelfde zin kunst noemen.
De filosofie waar geest en lichaam elkaar lijken aan te vullen is echter de foute wijsbegeerte van een verkrachter omdat geest en lichaam van elkaar zijn gescheiden zoals ook gevoelloze verkrachters lijven voor seks objectiveren alsof er geen geest aanwezig is.
I albatraoz therefore I am not a drone.