vrijdag 1 april 2016

Referendum Oekraine 2016

Kieskompas Referendum 2016: Test of u voor of tegen het EU verdrag met de Oekraïne bent. Doe het Kieskompas over het referendum.

'via Blog this'




Volgens Rutte kan het niet zo zijn dat men bij EU hoort zolang Oekraïne de russische bezetter schoffeert met verzet tegen de bezetting van een deel van Oekraïne. Blijkbaar is de Oekraïnse vrijheid door Rutte ongewenst voor de handelsbelangen en politieke marktwerking. Ons verzet in WW2 was dus eigenlijk ook fout.
VVD hypocrisie is dan wel dat ze voor het verdrag stemden. Een goede (neo-)liberaal verzet zich nergens tegen. Dit beginsel is dus ook de Nederlandse deksel diplomatie voor het buitenland, alsof politiek altijd hetzelfde als een bloedmooie vrouw is waartegen geen weerstand mogelijk is ongeacht de situatie.
Het volksreferendum kan dan ook politiek worden afgedaan als een goedkope en walgelijke versierpoging. Ze saboteren wat al in kannen en kruiken zit dan ook kapot met geen stijl want het is geen schoonheidsprijs voor Oekraïne als ze alles wordt afgepakt door Rusland of de EU omdat Nederland dankzij het sensationeel volksreferendum van geen stijl en met de ongelukkige vlucht van MH17 blind gelogen is op de onmacht van Oekraïne. De verdeling van Oekraïne kan na de zonnige 6 april beginnen ongeacht de uitslag, zelfs bij een opkomst van 110%. Eigenlijk is het geen volksreferendum maar een peiling voor de bereidheid tot algehele mobilisatie (omdat het volksreferendum zo verwarrend is door het antwoord op de vraag of je voor of tegen het Oekraïnereferendum bent), want in een geheim akkoord tussen Rusland en de EU is er al een lijn van noord naar zuid door Oekraine getrokken en de opdeling al afgesproken. De eerste Oekraïnse terroristen uit het onoverwinnelijke Tsjernobyl zullen dan ook niet meer lang op zich laten wachten omdat sabotage nu eenmaal met sabotage wordt beantwoord, zoals men ook een huwelijk al kan saboteren met 1 bierviltje.
Maar wie durft tegenwoordig nog informatie te vertrouwen?