zondag 12 juni 2016

De EU is een van de grootste beschavingssprongen aller tijden - Filosofie - TROUW

De EU is een van de grootste beschavingssprongen aller tijden - Filosofie - TROUW: "Europa heeft een bewogen 20ste eeuw achter de rug. Wat het in de eerste helft daarvan allemaal fout deed, met miljoenen doden en eindeloos leed tot gevolg, heeft het in de tweede helft met succes weten goed te maken. De EU is een van de grootste beschavingssprongen aller tijden, al is ze (net als Nederland zelf) verre van volmaakt en kan men zich er soms flink boos over maken. Maar Baudet ziet er niet méér in dan 'wat praktisch gemak'. Rust, welvaart en vrede vervelen op den duur. Als een verwend kind eindigt Europa met het vernielen van het eigen speelgoed."



'via Blog this'



Baudet is een van die folkoristen die alles wat nu nog fout is aan europa als een reden voor een en zijn euro-democratie wil inruilen voor een neederlands dictaat, alsof het bier alleen in nederland beter is en er geen europees voetbalteam bestaat.
Want privacy is de bedoeling en de bedoeling is privacy.
Wat vele nederlanders met Baudet eigenlijk hopen te bereiken is een prive-staat waar europa zich niet in te mengen heeft zelfs niet met alle schreeuworgieen tegen europa op sociale media, maar de privacy voor burgers is nog steeds gewaarborgd in europa. Het is voor europese naties zelf echter nog een privacy die zich leent voor misbruik door als natie iets onverkwikkelijks en verdachts te doen en je vervolgens te beroepen op privacy, en dat benoemen als het heft in eigen handen nemen. Tot nu toe heeft alleen Rusland zich aan zulks schuldig gemaakt met de krim inval, maar gaan populistische regeringen dezelfde kant op, ik denk aan Polen. Toen een Italie en Griekenland default leken te gaan was er in europa niemand die hun privacy respecteerde. Bij een Brexit lijkt engeland ook in die positie te komen, maar europa tot aan de Krim en Syrie als geheel is nog steeds zuiver van geweten, ondanks Parijs. De privacy van de EU als geheel is verborgen en gewaarborgd door de taalverschillen tussen zijn landstalen en de onvertaalbare woorden erin en zijn gebrek aan een taalunie.
En wat was de bedoeling met thuisland? Alleen maar voorrang? Om te debiliseren.
Bij een Brexit van Engeland kan de Europese privacy geschonden worden en het is wellicht zelfs hoogverraad op Europees nivo van de internationale heilstaat en statenbond en moet met alle mogelijke middelen worden bestreden desnoods met een bezetting van engeland. Tevens worden dan op Google alle verwijzingen dat Engeland ooit bij de EU of Europa zat verwijderd.
Daarna brengen we alle europese instellingen over naar een nieuwe ondergrondse stad die we Neopolis gaan noemen.