zondag 25 september 2016

Forum voor Democratie van Baudet doet mee aan Kamerverkiezingen | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Forum voor Democratie van Baudet doet mee aan Kamerverkiezingen | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl: "Forum voor Democratie, de beweging die zich heeft ingezet voor de komst van het Oekraïne-referendum in Nederland, doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen volgend jaar.
Oprichter Thierry Baudet liet zondagochtend weten dat er "na rijp beraad" is besloten de beweging om te vormen tot een politieke partij.

"We hebben geen vertrouwen meer in de bestaande partijen en de inwisselbare types die daarin naar boven komen", aldus Baudet. Ook hekelt hij dat de regering de nee-stem van het Oekraïne-referendum tot dusver negeert.

Forum voor Democratie wordt omgevormd tot een democratische ledenpartij. De partij doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.

"



'via Blog this'



Sinds Fortuyn in 2002 de knuppel in het hoenderhok heeft gegooid is er geen houden meer aan.

Ik vermoed dat de werkelijk oorzaak liggen in de lessen maatschappijleer in het onderwijs in het decennium voor deze kentering in de politiek waarbij de leerlingen blijkbaar zelfs werden aangespoord om kritisch te zijn op de democratie en maatschappijstructuur zelfs zonder de geschiedenis ervan te kennen in de nieuwste stijl maatschappijleer. Deze leerlingen zijn nu allemaal volwassen betweters met stemrecht, die nu actief willen deelnemen aan hun geindoctrineerde waanvoorstelling die ze is aangeleerd in de domeinaanpak van maatschappijleer.

De verklaring voor het succes van Pin Fortuyn ligt dan in de tweede fase van het onderwijssysteem waarbij men examen deed in profielen en meer zelfstandig moest doen, waarbij echter de leerlingen thuis de ouders slechts nog eenzijdig over een thema konden informeren. Men was geen leerling universalis meer, en de bekende leerlingen humor deed de rest.

Bedankt onderwijsraad,  wie de geschiedenis vergeet, is gedoemd de fouten uit het verleden te herhalen.
En aangezien Nederland het drukstbevolkte gebied van west-europa danwel EU is, is daarmee ten dele verklaard waarom andere landen ons volgen in hun politiek en urbanisatie problematiek, alsof we de hoofdstad van europa zijn.