dinsdag 11 oktober 2016

Kleedkamerpraat

Stewardess Transavia naar de rechter om seksrel - RTL Nieuws: "Een stewardess van Transavia heeft een kort geding aangespannen tegen haar man die details over haar vermeende seksescapades met piloten naar buiten wil brengen. De vrouw wordt gesteund door de luchtvaartmaatschappij.

 Een woordvoerder van de maatschappij bevestigt tegen RTL Nieuws dat er eind deze maand een kort geding is. De Telegraaf heeft documenten ingezien waarin de seksrel wordt beschreven.

 De vrouwelijke purser zou avontuurtjes met collega’s hebben gehad, in hotels, personeelsruimtes en zelfs in de cockpit. Ze hield dit allemaal bij in een dagboek. De man van de stewardess ontdekte het dagboek en dreigt nu alles openbaar te maken."



'via Blog this'



En hoe worden de piloten gecompenseerd die ze niet het geluk gunde om sex met haar te hebben?
Als ze haar anekdotes niet mogen lezen komen ze er helemaal bekaaid van af en moeten ze het maar doen met de stoere verhalen van de piloten die wel naar haar poes graaide? Of moeten ze het dan maar doen met blogs over luchtsex? Als deze armoezaaiers zich maar eens zouden verenigen!
De liefde is oneerlijk verdeeld, al bezingen 99% van de radiodeuntjes dat liefde overal is (voor heteros). Wat zijn de rechten van degene die seksualiteit is ontzegd terwijl de rest van de crew een orgie houdt in de cockpit? Of nog beter: wie wil zo'n nymfomane getrouwde gluiperd met haar hypocriet feestje en die zichzelf onmisbaar loog bij een actie die niemand zou moeten vertrouwen ondanks en dankzij het doen omdat ze nergens thematisch over wil praten uit vrees dat iemand ermee naar waarheid wordt ingelicht. De rest is ruzie door het onbenul dat is opgelicht, en met de gifbeker wordt het onbenul nog eens vernederd in de doppen.