woensdag 19 mei 2010

hoe wordt je een kansloze zatlap of hoe wordt een kansloze een zatlap of hoe word een zatloze kanslap

Kans is tevens een analogie voor het wantrouwen van de cafeklant en dronkenschap een analogie voor het wantrouwen van de horecaffer.
En van alles boven de 50% grens en het blauwe gedeelte zoeken eist en van de rest van het plaatje komen eist en de eis is alleen maar dat het zien Het liegt.
Plan A is dat je de partner het bed in krijgt voordat je kansen kleiner dan 50% zijn en Plan B is dat je misschien dronken ook een kans hebt
Alle lelijkheid zit onder het diagonaal van de linker bovenhoek tot de rechter onderhoek, alle schoonheid ligt er tegenover.
Alle leugens liggen boven het diagonaal van de linker onderhoek tot de rechter bovenhoek, alle onverenigbaarheid ligt er tegenover
En voor de finishing touch is links warm en rechts koud bezeken en het zowel links als rechts een talentloze zak is gebleven.
En mag de pijn nooit worden gezien, en de blinde geilheid is er doof, en er voor de harteloze (bier)marketing/revolutie dubbel moet betalen.
Niets is erger dan een horecaffer die je als klant nooit serieus genomen heeft maar het zit te belazeren, en dan klaagt over het gebrek aan humor van die klant, en er laten zitten doet als semantische foute puzzels.
En daar waar de kans en dronkenschap elkaar kruisen had men hallo moeten doen, maar liever de onzuiverheid doen belonen.
En het is diefstal, niet omdat je zat wordt, maar omdat die nooit meer zinnig doen worden.