zondag 6 oktober 2013

Waarom accepteren we kwajongensgedrag niet meer? - Nederland - TROUW

Waarom accepteren we kwajongensgedrag niet meer? - Nederland - TROUW: "Jongens lijken verdwaald in de moderne, snelle, vrouwelijke samenleving. We vinden ze lastig, beoordelen ze negatief. Waarom accepteren we hun gedrag niet meer? Wat maakt ons jongensvijandig?"

'via Blog this'

Vroeger had je het als kind van een oud-NSB'ers ook niet makkelijk, en wie nu tegenwoordig een feministe een hoer noemt slaat wel de plank voor zijn kop maar de spijker erin mis. Terwijl iedereen allang duidelijk is dat de wenselijkheid van de vrouw nooit is veranderd.
Het is natuur vs. cultuur op een perverse manier. De cultuur is ultima machina als selectie-machine, door de natuur helemaal op zijn kop te zetten. De totale feminisering van de samenleving waarin de inkrimping van het leger symptomatisch is evenals het begrotingstekort en de heksenjacht op al dan niet vermeende pedofilie. In een legerstaat zoals Israel en N-Korea of enkele patriarchale islamitische staten bestaan zulke problemen niet, en heeft men religie als bindmiddel. In de Moederstaat zijn consumptie, de buurtschap en de staatsvoorzieningen de hoofdtaak om een goed seculair huishouden te leiden. De materialistische dialectiek toont al de uitweg die de natuur zal nemen: gefrustreerde, boze, agressieve mannen/mietjes, die hun onmacht zullen gaan botvieren. Pak ze maar eens hun voetbal of gamecontroller af! Of neem alleen nog maar vrouwelijke politie-officieren en agenten aan! Het begin is er al: de koningin is dood, leve de koning en RTL7 & TLC. Als de PVV van TLC de enige staatsomroep maakt is de victorie van het matriarchaat in zicht.
.