dinsdag 21 januari 2014

Nederlanders verbinden seksspeeltjes via sociaal netwerk | seks verbind sociaal netwerk aan nederlanders

Nederlanders verbinden seksspeeltjes via sociaal netwerk | nu.nl/tech | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl: "Uiteindelijk is Kiiroo gericht op liefde en seks waarbij de makers fysiek contact over het internet mogelijk willen maken. Daarvoor gebruikt Kiiroo een vibrator en een speciaal seksspeeltje voor mannen."



'via Blog this'

En zo wordt zelfs de millennia oude zelf-masturbatie in het verdomhoekje gedreven met behulp van de techniek en groepsbeleving en entreeheffing, nu nog iemand die de site hackt zodat ook de rest van de wereld de dommigheid kan meebeleven.
En nog een sociaal netwerk waar we met behulp van techniek elkaars ademhaling kunnen regelen, want dat is ook iets wat blijkbaar niemand zonder de techniek nog kan: adempauze nemen en lucht geven, met een leuk apparaatje dat je strottenhoofd afknijpt. Kim-jung-un en Assad hebben al gedoneerd, de techniek staat voor niets want zelfs sociaal wordt ermee geherdefinieerd.
Indien men beide sociale netwerken a-synchroon laat samenwerken, kan men zelfs sadisme herformuleren, bestaande uit het idee dat men op elk ongepast en ongelegen moment geil gemaakt en/of de mond gesnoerd zal worden en het daarmee dus vrij lastig en onhandig situeren en verleiden en zelfs winnen doet.
Zo beschouwd is iedere dictatuur eigenlijk een verbod op (politiek) vreemdgaan in een zeer ruime betekenis genomen.
Zulk een sociaal netwerk ontmantelen is dan ook de hercules-taak die elke cyberburger die vrijheid lief had te wachten staat, en een derde staat er op het verkeerde moment bij te lachen.