woensdag 29 januari 2014

Zorgpremie dreigt te exploderen in 2015 - stijging van bijna 20 procent - Zorg - VK

Zorgpremie dreigt te exploderen in 2015 - stijging van bijna 20 procent - Zorg - VK: "In en rond het kabinet zijn grote zorgen gerezen over een dreigende explosie van de kosten van de ziektekostenverzekering in 2015. Uit berekeningen van vakbeweging en werkgevers blijkt dat de premie voor iedereen in 2015 met bijna 20 procent stijgt, zo'n 200 euro per jaar. Tegelijk gaat het eigen risico omhoog naar ruim 400 euro. Werkgevers moeten bovendien 1,6 miljard euro aan extra zorgpremie gaan betalen voor hun werknemers."



'via Blog this'

En zo gaat het al sinds de romeinen, lastenverlichting komt alleen als een uitspraak voor in de verkiezingsbeloften. En het volk zucht.


Indien we nu van de bejaarden voor de geraniums buurtwachten maken en de gekken in psychiatrische inrichten transformeren tot kunstenaars, cabaretiers, straatartiesten, bedrijfsmanagers, rijksambtenaar, gevangenisbewakers en heiligen, dementerende in peuter- en kleuterspeelzalen inzetten als ondersteundend chreche-medewerkers, en het gehandicapten vervoer laten doen door mensen die nu naar een verplichte politie-cursus moeten dankzij een verkeersovertreding dan is de besparing dankzij de privatisering van de zorgverzekering niet te overzien.