maandag 17 februari 2014

Ophef Leiden over Benno L. | RTL Nieuws

Ophef Leiden over Benno L. | RTL Nieuws: "Schneiders: "Als je een straf hebt uitgezeten is het in Nederland zo dat je gewoon weer ergens kunt gaan wonen. Dan heb je een nieuwe kans. Dus daar kunnen de burgemeesters niets aan doen."

"Wat je bijvoorbeeld zou kunnen overwegen, maar ik zie daar ook onmiddellijk weer allerlei bezwaren, is dat je zegt dat een pedofiel in ieder geval niet terug kan keren in de gemeente waar hij zijn strafbare handelingen heeft gepleegd", zegt Schneiders. "Dat zou in ieder geval wel een beetje helpen. Maar ik weet dat het een enorme beperking is van de vrijheid van het individu.""



'via Blog this'



Wij kinderen van groep 2 en zwemgroep B vinden ook dat meneer de zwemleraar moet ophoepelen want hij maakt onze pappa's en mamma's bang. En we willen de herrie van de demonstraties niet meer voor onze scholen, of in het zwembad. Laat ook mijn konijn flappie met rust, vieze meneer. Eerst onze zwemles verknallen en nu deze onverdiende aandacht weer. De kindercommissie gaat hier een nader onderzoek naar instellen, en we zijn al een facebook blokkade gestart.