maandag 3 februari 2014

Het is het jaar 802701

Dijksma wil einde aan doorfokken chihuahua | nu.nl/politiek | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl: ""Een paar jaar geleden las ik een reportage over volstrekt doorgefokte honden. Met huidplooien die zo dik zijn dat ze niet eens meer kunnen zien, met schedeltjes die zo klein zijn dat de herseninhoud er bijna uit komt en honden die alleen nog maar via keizersnede kunnen bevallen", aldus Dijksma. Afgelopen jaar heeft het ministerie onderzoek laten doen naar het doorfokken van de chihuahua, de Franse Bull Dog en de Labrador Retriever. Ook werd de Perzische kat onderzocht. "

'via Blog this'



De zgn. survival of the fittest is bij gedomesticeerde dieren nl. niet meer van toepassing.
Het plan van aanpak is om mensen te gaan doorfokken tot ze weer proportioneel in verhouding staan tot de chihuahua in zgn. babyfarms, dit alleen al levert een energie en voedselbesparing op en een stevige ruimtewinst. Als mensen zo klein waren als chihuahua's dan kan de wereldbevolking wel 8 maal groter zijn dankzij een ermee samenhangende menselijke voetafdruk van minder dan 4 cm.
Met de chihuahua als aanleiding kan de voorgestelde toekomstige splitsing volgens evolutionair theoreticus dr. Oliver Curry van de menselijk soort in morlocks en elois derhalve dan ook versneld plaatsvinden onder het toezicht van mevr. Dijksma en cyborgs .


Door genetische modificatie/manipulatie, transhumanism en humanoids is het echter mogelijk dat er in de toekomstige brave new world helemaal geen morlocks meer kunnen ontstaan.
Uw spaargeld is vooralsnog rond deze tijd wel een vermogen waard, op maantje europa.

Quote:
"April thirteenth... point two. We have failed to uphold Brannigan's Law. However I did make it with a hot alien babe. And in the end, is that not what man has dreamt of since first he looked up at the stars?"
-Zapp Brannigan, 25 star general from the year 3000.