vrijdag 21 februari 2014

Rampenplan aardbevingen Groningen ligt klaar | Sail 2100 in groningen

Rampenplan aardbevingen Groningen ligt klaar | nu.nl/binnenland | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl: "In Groningen ligt sinds vrijdag een door de Veiligheidsregio Groningen goedgekeurd rampenplan klaar waarin staat wat er moet gebeuren als Groningen wordt getroffen door een zware aardbeving. "



'via Blog this'

nieuw binnenmeer groningen

Het nieuwe binnenmeer van groningen dat daags erna op de aardbevingsplek is ontstaan, zal de toeristensector een boost geven en vallen onder natuurmonumenten. De dataservers van Google en Apple worden vanaf die dag watergekoeld, boze tongen beweren dan ook dat zij er een hand in hebben gehad. Ook kan de elfstedentocht dan in groningen worden verreden.
Net zoals de limburgers klaagde over de roof van hun steenkool door die hollanders, kunnen de groningers ook een aardige subsidie tegemoet zien, zelfs limburg bedankt ze voor het gas. De gaswinning kan gewoon via onderwaterboringen doorgaan. De planning is dat het meer uiteindelijk een diepte zal krijgen van 3 km, waardoor diepwaterduiken ook tot een nederlandse sport gaat horen met olympische kansen.
Daarnaast zijn enkele architecten al druk in de weer om onderwatersteden te ontwerpen.