zaterdag 15 februari 2014

Politie kijkt met steeds meer particuliere camera’s mee - nrc.nl

Politie kijkt met steeds meer particuliere camera’s mee - nrc.nl: "De Nationale Politie werkt aan een ‘landelijk sensornetwerk’ van voornamelijk ‘slimme camera’s’ waarmee op een groeiend aantal plaatsen in Nederland kan worden meegekeken.
Met ‘sensoren’ worden niet alleen camera’s bedoeld, maar ook geluidsmeters, bewegingsmeters, camera’s die kentekens registeren, beelden van drones en andere sensoren. Camera’s met geluidsmeters geven bijvoorbeeld een signaal wanneer er in een uitgaansgebied wordt geschreeuwd. Vandaar de term ‘slimme camera’."



'via Blog this'



En als ze nu alle private webcams, intercom-camera's, phone-cams, auto-camera's, betaalautomaat-camera's, visuele riool inspectie beelden en satellietfootage ook op het politienetwerk aansluiten dan kunnen ze alle beelden laten beoordelen door een gespecialiseerd team van werkelozen. Deze meer dan 20 miljoen sensoren leveren genoeg werk op om een werkeloze voor 3.000.000 manjaar te laten werken. Als men dit werk uitbesteed is men zelfs goedkoper uit, behalve als we het politienetwerk aansluiten op het militair-industrieel complex, want dan kan men een programma schrijven die al deze sensor-data controleert.

Of gewoon alle voorstanders van de democratie een enkelband geven tot aan het einde van hun leven hun onschuld is bewezen.

...test running..., cgi initiated...