zondag 5 oktober 2014

mededeling van de regering | de week in kleur

Ondanks het gebrek aan aanslagen van IS hebben we de totale oorlog uitgeroepen samen met onze westerse bondgenoten tegen alle mensen die richting syrie kijken. De moderne terroristen zoals: de vrouw die met het kienen een reis naar syrie heeft gewonnen, een schoolreis met de bus naar parijs dat echter gekaapt kan worden en dan gedwongen wordt naar syrie te gaan, een ebolapatient dat niet terug naar syrie wil, illegale Syriërs in nederland die geld sturen naar familie in Syrië, etc. eisen onophoudelijke waakzaamheid. Zonder overdrijving maar wel belachelijk stelt de regering dat de nederlandse bevolking in diepe angst moet leven voor een volk 3224 km verderop dat niet de middelen heeft om een oorlog van drones en kruisraketten van het superieure westen te winnen.
En blijkbaar leven van de export van haat via het bedrijf ACME dat soap flakes produceert blijkbaar tegen een kleine meerprijs. Dit kan nog worden gedaan in een robotvrije omgeving.
Maar wij tegelijkertijd met de russische agressie blijkbaar makkelijk in vrede kunnen leven.
Met de bekende laffe twee-maten politiek waarbij rusland met sancties te maken kreeg maar deze stap bij IS maar werd overgeslagen (op de export van jihadisten na) wordt de vrije keuze van de onderdanen om zeep gebracht met de bewezen hersenspoeling (1,2). Op internet mag men alleen nog maar zeveren over katten en liefde. De regering maakt tevens bekend spijt te hebben de postbank te hebben opgedoekt want toen wisten we meer van onze burgers dan we nu voor elkaar krijgen met afluisteren en zand strooien.

landen die door IS bevrijd worden in hun vijf jaren plan, nederland bezit tegen die tijd de achterkant van de maan.
http://www.nationalreview.com/article/386000/arab-empire-josh-gelernter