dinsdag 28 oktober 2014

'Ook media moeten coalitie tegen IS vormen'

'Ook media moeten coalitie tegen IS vormen' | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl: "In de media moet Islamitische Staat (IS) net als op het slagveld worden aangepakt door een grote coalitie. Dit heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken maandag bericht.
De start van zo'n coalitie is het resultaat van een conferentie, maandag in Koeweit, van de VS, Turkije, enkele landen in Europa en negen in de Arabische Wereld die IS gezamenlijk op internet willen bestrijden. De propaganda van IS die via internet ''sektarische haat en een cultuur van geweld'' uitdraagt, moet met een gezamenlijke campagne worden aangepakt, net als de financiering van de IS."

en

Crisis drukt miljoenen kinderen in rijke landen in armoede | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl: "De economische recessie heeft de armoede onder kinderen in rijke landen waaronder Nederland vergroot. In de crisisjaren tussen 2008 en 2012 is het aantal kinderen onder de armoedegrens in de meest welvarende landen toegenomen met 2,6 miljoen."



'via Blog this'



Laten we reclame maken voor onze democratieen waar een andersluidende mening blijkbaar als hatelijk wordt ervaren en onze dissidenten de mond wordt gesnoerd in naam van vrije meningsuiting onder het mom van liefde. De promotiecompagne (lees: propagandaoorlog) waarbij tot liefde moet worden gedwongen is een volledige blunder totdat het noord-koreaanse dimensies begint aan te nemen want dan is het sprookjesdictatuur. En het lijkt me die kant al op te gaan. Gaat het nu om zuivere liefde of om zuivere dwang? Hoezo democratie? Een goed produkt heeft geen reclame nodig.






“Democracy would be wholly valueless to the proletariat if it were not immediately used as a means for putting through measures directed against private property and ensuring the livelihood of the proletariat.”
—  Friedrich Engels - The Principles of Communism 1847