zondag 18 januari 2015

Onwetendheid is het ergste in democratie - Hans Goslinga - TROUW

Onwetendheid is het ergste in democratie - Hans Goslinga - TROUW: "

hoeveel moslims denkt u dat er in uw land wonen? 


De opdrachtgever was The Guardian, die de uitkomsten eind oktober publiceerde. De krant, waarvan de toenmalige hoofdredacteur C. P. Scott in 1921 de journalistieke wet formuleerde 'comment is free, but facts are sacred', zette er als kop boven: U hebt het waarschijnlijk mis over bijna alles.

Zo schatten de Britten het aandeel moslims in hun land gemiddeld op ruim twintig procent. In werkelijkheid is het vijf procent. In België bleek de kloof relatief nog groter. De schatting was bijna dertig procent, het feitelijke aandeel is zes procent. Nederland is niet in het onderzoek meegenomen, maar het is onwaarschijnlijk dat wij zouden afwijken van het algemene beeld. Ook in typische immigratielanden als de Verenigde Staten, Canada en Australië kwamen de schattingen vele malen hoger uit dan de harde cijfers.
"



'via Blog this'

http://www.geennieuws.com/2014/05/toekomst-van-de-islam-in-nederland/

Waarom de US of A niet zo'n probleem met muslims heeft als europa is nu ook meteen duidelijk.

http://www.frontaalnaakt.nl/archives/fact-check-worden-we-overspoeld-door-de-moslims.html

http://sargasso.nl/wanneer-is-nederland-20-procent-moslim-u/

Daarbij mogen we natuurlijk niet de 10% regel vergeten, waarna de sharia versnelt wordt ingevoerd, wat voor frankrijk en belgie al in 2030 is bereikt, of het pareto-principe waarbij 20% van een populatie verantwoordelijk is voor 80% van de resultaten en in dit geval dus door de niet meegerekende terroristische aanslagen waarbij de autochtone bevolking dan ook massaal wordt gedecimeerd tijdens protesten tegen terrorisme die nu elke week lijken plaats te vinden zodat we ons niet vervelen en waarbij slechts 90% van zulke aanslagen kunnen worden verijdeld maar die met de ABC-bom nou net niet.
Maar tegen 2030 weet facebook ook of je voorstander van de sharia bent of niet, nog voordat je het zelf weet en discussies dus overbodig zijn.
Gooi dit alles enkele jaren op een BBQ afgekruid met wat kunstmatige intelligentie en de erbij horende gevaren (what happend with the asimov-laws) en tegen 2060 weten we wie god is.
En aangezien geen robot met A.I. zich mag voordoen als de profeet is het dus al hommeles, wat een geluk dat we dat in onze democratie dan wel al weten.

http://wikiislam.net/wiki/Muslim_Statistics_-_Terrorism#Worldwide