vrijdag 6 februari 2015

de pros en cons van gelegaliseerde hoerderij.

KRO doet onderzoek naar boer Geert-reclame van seksclub | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl: ""Ik hoop dat de liefde zal opbloeien tussen hem en een van de drie dames. Lukt dat niet, dan mag hij altijd bellen. In ons huis is de gemiddelde leeftijd van de meiden een stuk lager.""



'via Blog this'

http://www.2photo.ru/en/post/33649


Met dat "lukt [de liefde] niet dan mag hij altijd bellen" wordt ook inderdaad echt zo bedoelt want wat tegen die tijd dankzij het bellen dan wel zal lukken is het kaalplukken.
Men kan dat geen liefde noemen omdat men van de dames van lichte zeden in haar anonieme leugens met geld zal gissen naar het monotoon gekronkel waarmee passie en agressie worden vermeden.
Een toepasselijk citaat in dit geval: Een liefde zonder kennis noch kennis zonder liefde schept een goed leven, is van B. Russel.
Omdat hoerenlopers de intimiteit liegen maar eerlijk zijn over eenzaamheid,
terwijl het voor de verliefde paartjes gelogen eenzaamheid en eerlijke intimiteit is waar het om draait.
Ook die kennen echter de bezettoon.
Jammer genoeg wordt er ook je hele bestaan ermee besodemietert en blijkbaar mag of wil niemand weten hoe besodemietert je ermee bent.
Een pooier-vrije sexwerker lost niks op zolang er hoerenlopers zijn, we moeten zelfs toe naar een hoerenloper-vrije sexwerker. Alleen met zulk een drastische wetswijziging kunnen sexwerkers gevrijwaard worden van allerlei ongure elementen en ander krapuul.
En daar zit ze dan in het te duur verbouwde bordeel zonder enige inkomsten maar verder gelukkig aan alle wettelijke verplichtingen voldaan. En schaf het geld dan ook maar gelijk af. En verbiedt dan maar alle vormen van sex zodat de hemel op aarde is gelijk jezus sprak. Kusje erop?