zaterdag 15 augustus 2015

2015 - Tianjin, China's expansive grow symbolized in a fire bubble of dragon breath



Niet dat hij even de mensen die aan komen rennen in de straat die voor hem ligt in zijn auto meeneemt. Indien de bewering waar blijkt kost hem dat toch flink wat kredietpunten.





Inderdaad, Wow. Blijkbaar is de grote van de ramp niet maatgevend voor de er bij passende menselijke vocale excrementen van het spelende gemoed.

Hier de lijst van subversieve elementen waarvan sommige betrokken zijn bij de explosie:
http://web.archive.org/web/20111023135625/http://www.cdc.gov/niosh/ipcsndut/ndut0000.html

Wat zoveel betekent als dat de communistische partij de boel zo'n 30 jaar geleden (1984!) fout heeft geblust en de ravage niet te overzien is als het economisch wonder van china stilvalt. Indien de economische druk toeneemt en het landoppervlak hetzelfde blijft en het aantal inwoners neemt toe evenals de verhitte discussies dan is een explosieve situatie onvermijdelijk als een kritische grens zoals taboe/censuur/propaganda/indoctrinatie wordt gepasseerd. En de verantwoordelijke van de catastrofe zou met een half miljoen negatieve kredietpunten wel eens het begin kunnen zijn. Want ook zijn familie en dankzij het confusianisme ook nog eens de voorouders, vrienden en kennissen, werkgever en collega's, docenten en klasgenoten, en de buren en alle getuigen en critici van de explosie zijn dankzij hun verkeerde betrokkenheid evenzo aansprakelijk te stellen en verliezen eveneens een hoeveelheid kredietpunten. De spaarzegels mogen deze echter wel houden.
De chinese overheid presenteert dit event naar buitenlandse media dan ook als een dagenlang durend spectaculair zomerfestival dat de verbroedering viert van China met noord-korea, thailand en rusland.
Wat we zelf ook kunnen constateren aangezien mensen de hele nacht op straat nog in pyjama aan het feesten zijn terwijl iedereen weet dat bij een gifwolk men binnen moet blijven en ramen en deuren sluiten moet, vooral als de wind toevallig altijd de goeie kant uit staat totdat de regen het wegspoelt.