vrijdag 16 oktober 2015

Alle grenzen gingen dicht – De Groene Amsterdammer

Alle grenzen gingen dicht – De Groene Amsterdammer: "Lange rijen wachtenden, overvolle treinen; de huidige vluchtelingencrisis roept herinneringen op aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog, toen joodse vluchtelingen in veel landen op dichte grenzen stuitten. Ook Nederland zette duizend extra grenswachten in om illegale joden terug te sturen. "



'via Blog this'



De aanwezigen op deze foto zijn later allemaal geindentficeerd
 en op transport gezet naar een KZ,
een wetenschap dat nog ergens in de gestapo archieven verborgen ligt.

Eigen afval eerst.
En kunnen die PVV'ers van vandaag niet goed nederlands praten? Ze kennen al alle scheldwoorden, en dat terwijl de partij pas nieuw is in nederland, en ze nu al onze banen inpikken en onze vrouwen kapen en bestuurders en omstanders terroriseren met hun onredelijke eisen, en in het andere ook hun blonde Führer na-apen.
PVV wil geen hallo van asielzoekers kopen en de vluchtelingen mogen geen hallo verkopen. Wilders heeft de asielzoeker al bedacht zonder dat ze er zelf inspraak in mogen hebben. De vluchtelingen mogen door Europa heen ijsberen op zoek naar een rustplek, terwijl figuren als Wilders doen alsof het lege omhulsels zijn waar men naar hartenlust mee mag sollen.
De kranten vinden Wilders en een burgeroorlog meer nieuwswaarde hebben en blijven de asielzoekers dus steevast vluchtelingen noemen in plaats van oorlogsvluchtelingen. We wachten rustig op de dag dat vluchtelingen als deserteurs worden bestempeld.
In een diepere laag gaat het slechts zijdelings om asielzoekers of Wilders maar in essentie om internet, en na de Europese burgeroorlog zal de kristallisering van internet zijn voltooid en weten we wie er de baas over is. It's the European way.