woensdag 21 oktober 2015

Angst PVV'ers voor asielzoekers is ongegrond | Zaman Vandaag

Angst PVV'ers voor asielzoekers is ongegrond | Zaman Vandaag: "De afgelopen weken kregen PVV-stemmers volop gelegenheid hun ongenoegen te uiten over de 'stroom' asielzoekers die op gang is gekomen. Niet alleen online, in bijna alle kranten werden bezorgde PVV-stemmers geciteerd. Het biedt een interessante inkijk in de onderbouwing voor hun vastberaden tegenstem. Hun angst voor de asielzoeker komt daardoor oprecht over. Volgens hoogleraar Migratiegeschiedenis Marlou Schrover (Universiteit Leiden) krijgen deze bange burgers steeds minder weerwoord van politiek en media, zo vertelde zij in een reactie aan het NRC Handelsblad. "Wanneer mensen roepen dat alle asielzoekers verkrachters zijn, is er niemand die vraagt: hoe kom je daarbij?" Zaman Vandaag neemt drie van hun zorgen onder de loep en kijkt of hun angsten wel gegrond zijn."



'via Blog this'



Dat blanke tuig dat zich echter nederlander durft te noemen zijn wel allemaal jonge alleenstaande mannen die alles gratis willen krijgen nadat ze een voetbalstadion gesloopt hebben.
En zelfmoord plegen ze niet want ze hebben nog een handeltje lopen en er ligt nog wat cocaine op tafel en zijn vrienden doen en het ook niet enne..hij zag nog een leuke meid enne eh ...ja