donderdag 8 oktober 2015

Putin Tells Everyone Exactly Who Created ISIS





Lets arm ISIS to fight russia!

Wellicht dat rusland en de VS ook een ISDS clausule in hun handelsverdrag kunnen opnemen, zodat amerikaanse wapenproducenten niet de dupe worden van poetin's beleid. Als Westinghouse EC (of dochterbedrijf of de concurrentie) nucleaire verrijkingscentrales wil bouwen op irakees grondgebied dat dankzij poetin (of politieke concurrenten) in IS handen valt moet er een fikse schadevergoeding kunnen worden geeist door bv. Westinghouse EC van rusland. Het is niet ondenkbaar dat bedrijven claims gaan leggen met het oog op een toekomende schadevergoeding of daarom oorlogen uitlokken.
Gelukkig zijn er subversieve elementen die dit verlies proberen te beperken door plutonium aan IS te verkopen.


Het meer gematigde europese westen is echter meer bezig met:
"
Westerse analisten stellen dat Poetin de aandacht van het conflict in Oekraïne probeert af te leiden door nu te interveniëren in Syrië. Wat denkt u?
"Ik weet niet of er een verband is. Rusland wil een rol op het wereldtoneel, maar het land was voorheen ook al betrokken bij 'vredesonderhandelingen' rond Syrië en werkte samen met de Amerikanen aan de nucleaire deal met Iran. De Russen zouden deze interventie kunnen aangrijpen om hun positie in Oekraïne te verstevigen, maar feitelijk hebben ze daar al verloren."

Waarom? De oostelijke regio's zijn toch nog in handen van de separatisten en het lijkt erop dat ze binnenkort meer autonomie krijgen. Precies zoals is overeengekomen in het vredesakkoord van Minsk.
"Dat klopt, maar dat is niet waar Rusland op hoopte. Het oorspronkelijke doel was dat Oekraïne binnen de Russische invloedsfeer zou blijven. Dat het zich aan zou sluiten bij de Euraziatische Unie (een door Rusland opgezette tegenhanger van de EU, red.). Dat zou de Russische economie een duw geven en minder afhankelijke moeten maken van grondstoffen.
"

Waarop Khamenei bijdehand reageert met een blinde afwijzing van het onderhandelde verdrag met de VS, nadat zijn generaal poetin had aangespoord tot inmenging in syrie.
Waarop de NATO de turkse grens gaat verdedigen.


En mochten er een paar scarfaces zich verstoppen tussen al die oorlogsvluchtelingen die op de vlucht zijn voor het bovenstaande geweld en die meer willen dan hamburgers draaien dan zijn er vast wel ras-amsterdamse criminelen die er wel een kogel voor over hebben na al dat blanke uitschot dat werd geliquideerd. Het overgrote deel van de vluchtelingen kan echter gewoon rode kruis tenten naaien bij code oranje.