dinsdag 13 oktober 2015

NOVA Online | Holocaust on Trial | The Experiments | MH17 case



NOVA Online | Holocaust on Trial | The Experiments: "

High altitude

In 1942 Sigmund Rascher and others conducted high-altitude experiments on prisoners at Dachau. Eager to find out how best to save German pilots forced to eject at high altitude, they placed inmates into low-pressure chambers that simulated altitudes as high as 68,000 feet and monitored their physiological response as they succumbed and died. Rascher was said to dissect victims' brains while they were still alive to show that high-altitude sickness resulted from the formation of tiny air bubbles in the blood vessels of a certain part of the brain. Of 200 people subjected to these experiments, 80 died outright and the remainder were executed. "



'via Blog this'


Gedetailleerde resultaten van mengele's experimenten zijn voor het grote publiek niet beschikbaar, op wat fotomateriaal filmpjes na, en wellicht publicaties over mengele's experimenten op scholar.google.



En ook met MH17 is weer is niet onomstotelijk bewezen dat ariers langer zonder zuurstof kunnen dan de rest van de mensheid, en dat Mengele geen fraude pleegde.

Dat de onderzoeksraad concludeert in dit rapport zoals ze op TV beweerden (5m15s):
dat alle passagiers van MH17 binnen enkele seconden bewusteloos waren is grenzend aan zekerheid waar.

Volgens dit onderzoek uit 1908. 
De gedetailleerdheid van het rapport van de onderzoeksraad is net zo schamel als mengele's rapporten op het internet.

Dat er geen passagier op de grond is aangetroffen met een pistool of geweer in zijn hand is geen bewijs dat zulk een passagier niet bestond, en is bruikbaar in de complottheorie waarbij een kaping van MH17 is voorkomen. Sinds 9/11 zijn passagiersvliegtuig en niet meer te vertrouwen, en als op toen de gekaapte vliegtuigen waren neergehaald met een buk-raket dan had de wereld met 2606 zielen meer er heel anders uitgezien.
En van de plaats waar ik woon heb ik mogelijk MH17 zien overvliegen op die bewuste dag en indien het vliegtuig zich in mijn flat had geboord dan had waarschijnlijk Geert Wilders de onderzoeksraad geleid, waarbij het thema vliegramp dan algauw was vervangen door het thema van aangetroffen en opgespoorde (vermeende) illegalen op de rampplek omdat het zijn hysterie beter uitkwam.


Nog een experiment zonder vrijwilligers:

Het vliegtuig vertoonde na dit experiment sporen van een intifada. at leid tot de aanbeveling dat bakstenen niet meer aan boord mogen worden toegelaten.

Notabene: Als er overlevenden van MH17 waren geweest hadden ze waarschijnlijk toch hetzelfde lot moeten delen als de proefkonijnen van het nazi experiment, of waren ze in gijzeling gehouden voor politieke of militaire eisen die niet in te willigen waren omdat met terroristen niet onderhandeld wordt.


Update:
Rusland nu al woedend over resultaten MH17-rapport - AD.nl: "Ongeacht de bewijzen die de Onderzoeksraad voor de Veiligheid dinsdag levert over het neerhalen van MH17, staat voor Rusland één ding vast: Rusland en pro- Russische rebellen hebben het niet gedaan. [vanwege de verouderde en in onbruik geraakte buk type 9M38 en niet het gebruikte type 9M39 zoals nederland beweert; note editor] Rusland speelt het hard en heeft bij de VN officieel geklaagd over vooringenomenheid van de Onderzoeksraad. Gegevens die door Russische experts zijn aangeleverd zouden stelselmatig zijn genegeerd en de Onderzoeksraad zou naar een vaststaande conclusie hebben toegewerkt. Dat schrijft het Russische lid in het onderzoeksteam, Oleg Storsjevoj, aan de VN-luchtvaartorganisatie ICAO. "

En hiermee is de toon gezet voor een nieuwe koude oorlog, waarbij het referendum over het associatieverdrag met oekraine alleen maar olie op het vuur is in elke oorlogsretoriek (al dan niet met referendum en turkije) en waar Wilders garen bij spint.
Dat we voltallig aanwezig waren op de olympisch spelen van Sotsji in tegenstelling tot andere landen is een lafheid geweest waar we nu de prijs voor betalen.