maandag 2 januari 2017

2017 het jaar van de parasietenzwerm

Met de opkomst van Trump en zijn gelijken in europa heeft de parasietenzwerm die ze vertegenwoordigen in dit jaar de mogelijkheid om het antropoceen daverend in te luiden.
Met google en facebook om die parasietenzwerm aan te sturen naar valleien van melk en honing zonder bijen, ijsberen, jaguars, condors, panda's en mensapen *, onder de aangename zomertemperatuur van 40+.
De kiezer wil dit allemaal als er voor in de plaats maar brood op de plank komt en liefst iets meer.
Terwijl we al bijna twee maal een aarde opvreten per jaar * waardoor er voor iedereen te weinig is maken we zoveel winst op de aandelenmarkten dat er genoeg voor iedereen is. Het rijkste land ter wereld naar BBP is de USA * maar nationale schulden kun je niet vreten *, alles wat USA produceerde valt samen met hun schulden en is dus alles wat ze consumeerden op afbetaling.
Make america * great again in parasitism.
Dankzij onredelijke hebzucht en ongezonde afgunst blijft hun kapitalistische motor draaien terwijl de economische ongelijkheid toeneemt en wat nationale staten met hand en tand en militairen en nephandel (door te verkopen wat ze helemaal niet hebben) zullen verdedigen. De online deeleconomie veranderd er helemaal niets aan voor mensen zonder internet. En de schuld op vluchtelingen afschuiven is dan ook zinloos omdat werk scheppen nooit het hoofddoel van kapitalisme is en zelfs voor de staat maar een bijprodukt is aangezien de kiezer geacht wordt er zelf naar te vragen. En zelfs met werken neemt men deel aan het parasitisme. The system is broken.
Activiteiten die economische groei en/of militairisme bewerkstelligen zijn niet meer wezenlijk van belang voor het overleven, al doet Trump en handlangers voorkomen dat daaraan moet worden samengewerkt.
Dat wat de mens tot het ultieme zoogdier maakte zal hem vernietigen, het idee van samenwerking.
Help de wereld de droom uit, te beginnen met Amerika.


parasite eyewear
capitalist junk for some evil fun