donderdag 30 augustus 2012

verkiezingen

Of links duwt nederland naar de afgrond of rechts duwt de afgrond naar nederland toe.
De enige partij met perspectief is de partij: stem om mij. Helaas hebben we geen leden en omdat ik verkiesbaar sta kan ik ook niet stemmen. De enige tegenpartij is: O wat een partij. Hiervan vormen de eerste 6 leden met hun voorletters de naam hitler. Toeval, dacht het niet. Het kan toch niet zo zijn dat zulk een partij de 5de verkiezing in 10 jaar wint. Ook inhoudelijk valt er veel als zodanig niettemin af te dingen. Dus.
Daarnaast vormt de tegenpartij met mij een alliantie, om over onze schaduw al voorbij de verkiezingen te springen. Uw stem is dus nooit weggegooid.
Ook al maken we dan reclame voor onze politiek en krijgt u van staatswege toch de kandidatenlijst, ondanks uw ja-nee sticker, dan weet u dat u professioneel wordt opgelicht. En er zelfs beter van kan worden als u maar op de juiste partij stemt.
Ook al kent nederland geen stemplicht, het is u democratisch recht om een denkbeeldige race te laten eindigen met u stemgedrag en daarmee de politieke verhoudingen bepaalt. Iedereen het het recht om minstens eenmaal in zijn leven of in zijn leven minstens eens op alle mogelijke partijen te hebben gestemd.  En stemt u 12 september bedenk dan dat u binnen 4 jaar het tegenovergestelde kan stemmen, die democratische draaikonterij is wat nederland zo groot maakt. Principeloos, verkwanseld en stemvee voor het bedrijfsleven.
In de moderne staat is het moreel verwerpelijke en democratie bijna hetzelfde.
Het beledigen van de vrijheid is bijna hetzelfde als vrijheid van meningsuiting.