zaterdag 20 juli 2013

ballistic Tour of John0: Ever Wonder How The Hitler Episode Could Happen?

ballistic Tour of John0: Ever Wonder How The Hitler Episode Could Happen?: "Ever Wonder How The Hitler Episode Could Happen?"

'via Blog this'

Moeder vroeg zich dat ook vaak af, en met haar lagere school kon ze ook nooit het juiste antwoord vatten. Als ik haar vertelde wat volgens mijn geschiedenislessen de oorzaken waren, dan nog was ze verbijsterd dat mensen een zulks aanrichten konden en niemand er tegenin was gegaan.
Het eeuwige dilemma met discriminatie dat we allemaal zo goed kennen. Youre damned if you do and youre damned if you don't. Men pakt dan ook niet alle zondaars op maar stelt slecht een voorbeeld met die ene zwakkeling die dan zgn. de leider was maar wiens neergang niemand kan betreuren, is de meest uitgestippelde tactiek om weer rust in de gelederen te brengen. Zelfs Hitler is het overkomen, en ook Jezus.

Veel vrienden hebben gediscrimineerden dan ook nooit tussen en boven het maaiveld van de middelmatigheid. En alleen een verscheidenheid aan gediscrimineerden onder elkaar is al helemaal onder de sociale middelmaat. Junks, alcoholisten, subversieven, psychoten, lammen, doven, autisten, depressievelingen, wetsovertreders, zwakbegaafden en andere misdeelden bij elkaar op een hoop gooien om ze te laten samenwerken voor geld onder het mom van integratie is geen hulp als niemand ze als volwaardig beschouwt. Hoe onbedoeld hypocriet kan je het hebben? De paralympics laten de valsheid van zulk een ontaarde competitie en onsportieve prestaties dan ook wel eens doorschemeren, dankzij de winnaars. Mijn koninkrijk is dan ook niet van deze wereld.