vrijdag 26 juli 2013

What does normal mean?

Normal does everything mean!

What does next to normal mean?
Next to normal is as cruel as it gets.

What is the new normal?
It's the first lie above normal.


Er zijn momenteel 2.360.000 vrouwen in nederland die ouder zijn dan 16 en jonger dan 41 jaar (27,94% van de 8,447475 miljoen vrouwen in nederland) en daarom kunnen mededingen naar een schoonheidsprijs, en volgens de normaalverdeling is de kans om tot de aller-allermooisten 0,1% te behoren slechts 0,0013 oftewel 3068 vrouwen. Om tot de bovenste 2,3% te behoren is de kans 0,0227 oftewel 53572 vrouwen.
Met de landoppervlakte van nederland van 33.883km² is er dus in elke 11km² een super-aantrekkelijke vrouw die tot de bovenste 0,1% behoort te bewonderen of ligt er een playboy in de afvalbak aldaar.
Als je wil weten tot welke categorie je behoort hoef je dus slechts na te gaan hoeveel ruimte je moet afleggen voordat je een copy van jezelf tegekomt.
Met een bevolkingsdichtheid van 448 personen per km² is bij 11km² het aantal orks in dat gebied 4928-1. De gemiddelde adresdichtheid in nederland is 200 adressen per km² en bij 11km² gaat het dus om 2200 adressen.
De gegevens voor uw wijk kunt u vinden op CBSindebuurt en of er een super mooie schoonheid zich in (de buurt van) uw wijk ophoud berekenen met de formule: aantal vrouwen in de wijk*0,2794*0,0013. Het aantal aaneengrenzende wijken dat elk van deze sublieme schoonheden tot hun invloedssfeer mogen noemen is bereikt indien het totaal aan vrouwelijke inwoners hiervan de kritische grens van 2753 gepasseerd heeft, een werkingsveld van 3, 4 of meer wijken blijkt dan ook mogelijk te zijn.


Voor werkrelaties gelden echter andere kansen, want daar is het van belang of er in die sector meer vrouwen dan mannen werkzaam zijn vanwege het soort (al dan niet seksistische) grappen dat dan zijn toegestaan. Voor alle economische activiteiten geld al een kans van 88% op en (seksistische) vrouwengrap, maar voor de sector overheid en zorg is de kans op een (seksistische) mannengrap ongeveer 70% omdat men erbij moet willen horen.

De correlatie tussen schoonheid en misdaad

De volgende hypothetische maar immorele stap is de relatie van schoonheid met misdaad.
Men moet de moed hebben om te veronderstellen dat hoe aardiger zo'n schoonheid is des te minder misdaad er is in haar wijk(en), en dat dit niet ligt aan het aantal laagopgeleide ouders in een buurt, allochtonen, krappe huizen, uitvallers op school etc. Laten we dit de nul-hypothese noemen.
Sex en misdaad hangen samen omdat een door testosteron geteisterde man zich ten kostte van alles zou willen bewijzen.
Afgaande op de cijfers in het AD zouden de grootste bitchen in amsterdan en rotterdam moeten wonen, want wat die vent ook pleegt het was nooit voldoende, zelfs zijn eigen zelfmoord trok nauwelijks enig applaus. Een grondige meting naar de tostesteron-levels aldaar dmv. de verkoop van drop, brocolli, vtamine B en alcohol toont aan dat de economische crisis ook in de hoofdstad is aangeslagen. Wat verklaart dat die levels nog steeds de pan uitrijzen, omdat het duurder wonen is in een grote stad.
In de meer landelijke gebieden maken mensen nog steeds hun eigen drop, alcohol en brocolli en derhalve zo depresssief en lamlendig zijn dat er van criminaliteit nauwelijks sprake kan zijn.
Ook zijn in die landelijke gebieden veel minder invloeden van maatschappelijke verseksualisering te bespeuren dan in onze alomtegenwoordige pornocratie. Door het weinig blootstaan aan glamour en rauwe versexte-ads is er minder signaal om het tostesteron op te krikken.
De vraag of de landelijke schoonheden dan ook aardiger zijn, kan iedere boerenlul die de stad heeft bezocht wel beantwoorden.
Een enquete onder het blad: De boer en zijn kippen uit 1984 toonde al aan dat hier sprake was overbemesting, en het artikel haalde dan ook niet de voorpagina's van de landelijke bladen.
Derhalve is de nul-hypothese onwaar en doet aardigheid niets af aan criminailteit, maar het helpt wel.