zaterdag 27 juli 2013

normaal op een zeepkist

Als men dan bedenkt dat slechts 2% van de vrouwen zich een schoonheid durven te noemen dan komt ook hier de normaal-curve aardig uit de verf, waarbij mag aangetekend worden dat in totaal 71% van de vrouwen zich op een af andere manier aantrekkelijk vinden, zoals het middengebied (84,1%-15,6%) van de normaal-curve al ongeveer aantoonde, zich onaantrekkelijk vinden of plastische chirurgie overwegen is een minderheid. (PDF),(Scribd).
De statistische verdeling over hoe vrouwen over zichzelf denken in esthetische termen met betrekking tot overgewaardeerde glamouroordelen die zijn losgelaten in interviews laat zien dat vrouwen het woord schoonheid of mooi zoveel mogelijk willen mijden en zichzelf liever middelmatig of natuurlijk noemen, en een meerderheid een hekel heeft aan het eendimensionaal schoonheidsmodel in de media. Nergens is echter vermeld welke fantastische sex ze bij hun esthetisch zelfbeeld hadden.
Wat er ook ontbreekt is de ∂-hypocritie factor en de Ω-bekrompenheidsintegraal in het hele onderzoek, want wat een vrouw echt tot een schoonheid maakt daarvan vinden de ondervraagde personen alleen blijheid, aardigheid, humor en vertouwen toch wel de belangrijkste factoren. Ook is niet gemeten welke van de vrouwen doof, blind, stom of krankzinnig waren.
Waarschijnlijk is 68% van het onderzoek dan ook een groot schandaal, want wat het in werkelijkheid peilde was hoe ze zich lieten peilen.
Of men nu de onderzoekers moet geloven of de onderzochte vrouwen is dan ook alles bepalend.