maandag 8 juli 2013

Men Who Hate Pretty Women | BroadBlogs

Men Who Hate Pretty Women | BroadBlogs:

'via Blog this'
De oplossing om geen oppervlakkige man te zijn is hierin het standaard antwoord, zelfs een papegaai kan dat.
Maar als je nog 15 jaar wacht ziet ze misschien diepgang, terwijl ze foto's van zichzelf neemt in de spiegel.
De werkelijke reden is het onvermogen om haar gelukkig te maken, doordat haar eigen schoonheid al haar bron van geluk is. Wat ze met karakter nooit zal toegeven. Wat niemands poen kan beamen.
En geen andere vent je dat vermogen zal gunnen, en haar eigen vermogen tot liefde kan het dan ook niet.
Niet alleen het systeem, maar de hele natuur werkt je tegen. Alleen haar eigen wreedheid kan je nog redden, terwijl iedereen je al kielhaalt en saboteert. En hoever mag het (nooit) gaan?
Ongelukkig is haar interesse net zo onberekenbaar als haar affectie, als men geen aandacht of beter applaus trekt. Het gaat dan ook om niets minder dan een nederlaag, omdat het nimmer om haar als toeschouwer ging (alsof men de lelijkste acteur in het slechtste toneelstuk op aarde was) terwijl men haar alleen als toeschouwer begrijpen mocht. De natuur echter kent slechts een soort staande ovatie, maar het toneel van de natuur is ondenkbaar wreed of beestachtig onverschillig, wat men soms in de natuur van haar toneel terugziet.
Wellicht dat in de toekomst met behulp van de techniek de menselijke mentaliteit zodanig veranderd kan worden, wat wellicht door diezelfde techniek niet meer nodig is omdat die techniek alleen nog maar mooie mensen creeert.
Ondertussen is het zelfhulpboek: 'How or why to hate beautiful women', door elke kerel overnieuw geschreven. En is het vervolg: 'And why you will fail', door de natuur als bestseller al 7+ miljard keer gekopieerd.