donderdag 28 november 2013

Piloot was 'heel verliefd' tijdens affaire met Sylvie Meis | nu.nl/achterklap | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl

Piloot was 'heel verliefd' tijdens affaire met Sylvie Meis | nu.nl/achterklap | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl: "Meis en Vajta zouden elkaar hebben ontmoet in Amsterdam, Keulen en andere Europese steden, en zelfs kort na kerst bij de presentatrice aan de keukentafel. ''Daarvoor schaam ik me'', zegt Vajta. ''Maar ik heb haar het gevoel gegeven dat ze bijzonder is. Ik heb gemerkt dat ze het leuk vindt om het speciale kleine meisje te zijn.''
Rond kerst 2010 kwam de affaire tot een einde, toen Van der Vaart de ontrouw van zijn vrouw ontdekte via de mail. ''Op 2 januari gaf hij ons de gelegenheid om tijdens een kort telefoongesprek de relatie te beëindigen.''
Vajta zegt dit gebaar van de topvoetballer zeer te waarderen. ''Sylvie was hoorbaar gechoqueerd. Ze was bang voor een scheiding.''"

'via Blog this'

Zou de piloot ook het verschil hebben geweten tussen nep en echt? En wanneer zei ze haar echte leeftijd en naam? Of was het moderne vooroordeel tegen mannen dat ze toch niets leren (zelfs niet met bellen of mailen) ook al op hem van toepassing? Ach gut. Modern feminisme en stomme kerels is blijkbaar het excuus voor elke vrouwelijke achterbaksheid. Wat een sprookjesbreuk, de meeste mannen vallen zonder parachute tijdens een feestje in een stuk gewijd moeras met piranha's en krokodillen en prikkeldraad met schutting eromheen naast een waterval en teerput tijdens een wervelstorm met bliksem en in totale duisternis midden in de sahara en zitten helemaal fout met de zuidpool op hun kompas.
Bovenstaand soort feminisme faalt jammerlijk in het verstaan van de cultus van de pure man zoals die nog door de westerse samenleving waart, de cultus die nog teruggrijpt op de oervader en abraham en isaac en kain en abel en david en goliath, en waar stammenoorlogen nog om nietsontziende vrouwen draaide, en niemand het lachen heeft uitgevonden.