maandag 18 november 2013

Steeds meer mannen zeggen vrouwen vaarwel - Visionair.nl

Steeds meer mannen zeggen vrouwen vaarwel - Visionair.nl:
....
Vrouwen zijn doorgaans hypergaam, met andere woorden, willen een man met een hogere sociale status en meer inkomen dan zij. Voor mannen met topposities of met een zeer aantrekkelijk uiterlijk, hooguit 7% van de bevolking, is het daarom makkelijk om veel vrouwen in bed te krijgen, iets dat veel mannen belangrijk vinden. Voor de meeste mannen, de bèta-mannen, is dit niet weggelegd. Laat staan voor omegamannen voor wie er zelfs geen mercy fuck in zit. Zelfs voor een heel lelijke vrouw is het daarentegen niet erg moeilijk om aan de man te komen, zeker voor een eenmalige sekservaring. Kortom: voor de alfamannetjes van de elite is de wereld een feest. Voor de gemiddelde man, en zeker voor de verschoppelingen, is het leven heel wat minder prettig. Zeker na een scheiding.

Leven zonder vrouwen
Veel mannen zijn het daarom beu een vaste relatie met een vrouw te hebben, laat staan een huwelijk, of om kinderen te krijgen, de rol die de maatschappij aan mannen oplegt. Sommige van deze mannen bekwamen zich in de kunst van het met speciale technieken vrouwen versieren voor korte dates (pick up artist), anderen onttrekken zich helemaal aan de omgang met vrouwen, of zijn gewoon schaamteloos selectief bij het vinden van een partner. Ook doen ze er alles aan om zo min mogelijk belasting te betalen. Deze levensstijl, MGTOW (men go their own way), komt erop neer dat mannen kiezen voor hun eigen weg in de plaats van de weg die de maatschappij oplegt. Dit, omdat zij vinden dat de maatschappij mannen discrimineert en onderdrukt. Zij roepen hun medemannen op om de “rode pil” te slikken en te ontsnappen aan de schijnwereld van “The Matrix”.
....

De 5 graden voor MGTOW’s
Graad 0: Situational awareness
Mannen in dit stadium, volgens de MGTOW beweging, zijn zich bewust van het man-discriminerende karakter van de maatschappij, maar leggen zich hierbij neer. Ze denken in staat zijn om te ontsnappen aan bijvoorbeeld een rip-off deal bij scheiding.
Graad 1: Het afwijzen van lange termijn relaties met vrouwen
De MGTOW verwerpt alle vormen van langdurige relaties met vrouwen, inclusief maar niet alleen vrouwen, samenwonen, het zorgen voor de kinderen van een alleenstaande vrouw; kortom welke actie dan ook, die ertoe leidt dat hij door een rechtbank kan worden veranderd in een melkkoe voor de dame in kwestie.
Graad 2: Het afwijzen van korte relaties met vrouwen
De MGTOW verwerpt alle vormen van persoonlijke relaties met vrouwen, inclusief dating, one-night stands,vriendschappen etc. Elk contact met onbekende vrouwen blijft zakelijk en professioneel. Hiermee voorkomt de MGTOW dat hij wordt aangeklaagd wegens aanranding of ongewenste seksuele intimiteiten.
Graad 3: Onttrekking aan de economieDe MGTOW weigert om meer te produceren dan strikt noodzakelijk is voor zijn individuele overleving. Hij zal zoveel mogelijk zwart werken om belastingheffing te voorkomen. Hij doet zijn best om in de laagste inkomens goed vallen zonder dat hij daarmee zijn levensplezier geweld aandoet.
Graad 4: De maatschappij verwerpen
De MGTOW verdwijnt geheel uit de maatschappij. Hij minimaliseert het contact met de mainstream en probeert zijn eigen doelen te bereiken met zijn eigen middelen. Hij wordt als het ware onzichtbaar, hij bestaat niet meer. Sommigen blijven in de stad wonen, anderen trekken de wildernis in of verlaten het land.


mgtow.com

'via Blog this'

Gelukkig zijn de amerikaanse huwelijkse voorwaarden binnenkort hier in het calvijnse holland niet meer geldig.
God jah, ik wou ook nog eens een wereldreis maken maar dan niet langs de gevangenissen van elk land alleen maar omdat ik zonder vrouw rondhuppel en de NSA me daarom aanziet voor een lone wolf, om vervolgens in guantanamo bay te worden bewaakt door een vrouwelijke cipier die nooit meer begrip voor mijn situatie zal kunnen opbrengen dan het volgen van haar commando's en je manipuleert met medicijnen.

http://cosmarxpolitan.tumblr.com/